Den nye multisliperen fra Bosch kan brukes til mindre slipeoppgaver som å slipe lakk og maling av antikke loppefunn og gjenbruksmøbler.

Ny multisliper fra Bosch

Et lite kompakt multiverktøy kan gi nytt liv til gamle møbler.

Det er ikke alltid nødvendig å investere i nye møbler. I følge en pressemelding fra Bosch kan du med den nye PSM Primo multisliper enkelt blåse nytt liv i gamle møbelskatter.

Bruk den for eksempel til å gi bestefars gamle gyngestol et ansiktsløft eller gi en foreldet kommode en helt ny look.

Mange nordmenn valfarter til loppemarkeder og gjenbruksbutikker for å gjøre innredningskupp som med riktig verktøy enkelt kan gjøres så flotte som nye, om ikke flottere. Den nye multisliperen fra Bosch fungerer veldig bra til mindre slipeoppgaver som å slipe lakk og maling av antikke loppefunn og gjenbruksmøbler.

Populært med gjenbruk

- Gjenbruk har vært populært i boliginnredning i flere år, og mange nordmenn elsker å spotte unike møbler på loppemarkeder. Møblene trenger kanskje en kjærlig hånd, men mange kan også se at de enkelt kan gjøres lekre med riktig verktøy, sier Anja Olsen, Nordic Product Manager hos Bosch DIY Power Tools.

Med Bosch’ PSM Primo blir det lett å gi møblene sitt eget personlige touch. Multisliperen er den minste og letteste multisliperen på markedet. Den har et moderne og ergonomisk design, måler kun 18 cm i lengden og veier ikke mer en 600 gram. PSM Primo har en 50 Watts motor og er designet slik at den kan holdes og styres med én hånd. Multisliperen er derfor svært enkel å bruke. Selv uerfarne gjør det selv-entusiaster kan oppnå gode resultater.

En praktisk hjelper i hverdagen

Sammenlignet med andre multislipere er slipeflaten på PSM Primo utstyrt med en spesielt lang og smal strykejernformet slipeplate. Det betyr at du enkelt kan nå inn i alle hjørner og slipe mindre gjenstander uten problemer.

Slipepapiret skiftes raskt på grunn av en smart ”velcrolukking”, som holder papiret perfekt på plass ved bruk. Når man sliper er det ofte spissen av slipepapiret som blir slitt først. For at forlenge slipepapirets levetid følger der derfor med to spisser til hvert slipepapir slik at spissen kan skiftes uten at du behøver å skifte hele papiret.

Brukervennlig fra start til slutt

Slipemaskinen er enkel å bruke, og den etterlater også arbeidsområdet rent og pent, takket være den medfølgende microfilter-boksen som følger med. Det er samtidig mulig å koble maskinens utsugning til en vanlig støvsuger.

PSM Primo fås kjøpt hos byggevarekjeder over hele landet.