Vi søker nye medarbeidere

Stærk & Co a.s. er et rådgivende ingeniørfirma på Sørlandet med lokal forankring og lokalt eierskap. Firmaet har drevet sin virksomhet i Arendal siden 1926 og har fornyet og tilpasset seg i takt med endringene i bransjen. Vi er i dag 22 ansatte, og arbeidsmiljøet er ungt, trivelig og uformelt.

FirmaStærk & Co
FylkeAust-Agder
StedArendal
Søknadsfrist20.09.2014

Vi ønsker nå flere dyktige medarbeidere som kan være med å videreutvikle firmaet og styrke vår posisjon på Sørlandet. Vi søker nye medarbeidere til fagområdene VA-teknikk, vei-, arealplanlegging og byggdesign/konstruksjonsteknisk prosjektering.

Vi er stolte av faget vårt og stiller høye krav til arbeidet. Vi strekker oss langt for å være en god rådgiver, men går ikke på akkord med god forretningsskikk og integritet.

Aktuelle arbeidsoppgaver innen byggdesign/konstruksjonsteknisk prosjektering vil være utarbeidelse av konseptløsning for bærende konstruksjoner, dimensjonering av betong-, stål- og trekonstruksjoner, utarbeidelse av konstruksjonstegninger med nødvendige detaljer, utførelse av uavhengig kontroll, utarbeidelse av beskrivelser og utarbeidelse av kostnadskalkyler - i små og store prosjekt og i ulike gjennomføringsmodeller.

Aktuelle arbeidsoppgaver innen VA-teknikk og veiplanlegging vil være utarbeidelse av tekniske planer VA-anlegg, utarbeidelse av veiplaner og terrengmodellering. Arbeidsoppgaver innen arealplanlegging vil omfatte utarbeidelse av reguleringskart, illustrasjonsplaner og 3D-modellering.

Vi ønsker at den enkelte ansatte skal få de beste mulighetene for å utvikle seg både faglig og menneskelig. Vi legger derfor til rette for etterutdanning og at den ansatte kan finne en harmonisk balanse mellom jobb og privatliv, med stor grad av frihet og fleksibilitet for å få hverdagen til å gå opp. Et godt privatliv er en viktig forutsetning for yte maksimalt i jobben.

Ønsker du et spennende og utviklende arbeidsmiljø, varierte og utfordrende arbeidsoppgaver og muligheter for personlig utvikling? Da bør du søke jobb hos oss. Vi kan tilby konkurransedyktige betingelser, faglige utfordringer og et godt sosialt miljø.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til daglig leder Jan Lindland på telefon 37 00 57 50 eller e-post jl@staerk.no.

Skriftlig søknad sendes til Stærk & Co as, Havnegaten 1, 4836 Arendal.

Vis flere stillinger: