Konstruktør

Jatak Are Brug AS i Askim er en av Norges ledende takstolprodusenter, og sammen med datterselskapet Norsk Takstol AS i Rygge er vi en totalleverandør av trekonstruksjoner til alle typer bygg. I tillegg til takstoler opplever vi sterkt økende etterspørsel etter våre prefabrikerte løsninger til vegger og bjelkelag. Bedriftene har til sammen 60 ansatte og budsjettert omsetning for 2014 er MNOK 123.

www.jatak.no/arebrug

FirmaJatak Are Brug
FylkeØstfold
StedAskim
Søknadsfrist20.09.2014

Vi skal styrke vår konstruksjonsavdeling og søker KONSTRUKTØR

Vi tar markedssandeler og til vår konstruksjonsavdeling skal vi ansette ingeniør, teknisk tegner eller tømrer med teknisk tilleggsutdanning. Manglende formell utdanning kan kompenseres med byggteknisk erfaring.

Du vil bli en viktig del av et motivert og framtidsrettet miljø med fokus på utvikling og nytenkning. Du er sterk faglig, har høy arbeidskapasitet, trives i et hektisk miljø og når du kan ta fram selgeren i deg. Vi tilbyr en spennende og utviklende jobb med gode betingelser i bransjens ledende fagmiljø. Du vil få gode kollegaer med en klar strategi og med høye mål og ambisjoner.

For ytterligere informasjon om oss se jatak.no/arebrug eller kontakt Hans Martin Andersen på tlf. 975 78 273, eller e-post: hans@jatakarebrug.no

Kortfattet søknad med CV sendes innen 20.09.2014 til hans@jatakarebrug.no

Vis flere stillinger: