Energimontører

Nettpartner konsernet bygger, drifter og vedlikeholder infrastruktur for kraftforsyning, bredbånd og jernbane. Nettpartner ble etablert i 2006, og inkl. datterselskaper har vi ca. 560 medarbeidere med en samlet årlig omsetning på i overkant av 1 mrd. mill. Nettpartner er Norges største entreprenør innen elektrisk infrastruktur.

Vi arbeider i hele verdikjeden, fra prosjektering og bygging, til vedlikehold, oppgradering og kontroll/tilsyn. Vårt hovedkontor ligger på Vinterbro, og vi har hele Norge som markedsområde. Vi har mange avdelingskontorer rundt i hele Sør-Norge hvor det kan være mulig for deg å jobbe ut fra.

​ Nettpartner har en vekststrategi som vi vil jobbe hardt for å realisere i de nærmeste årene. Vi er en stor aktør i en bransje som står overfor mange endringer, og vi ønsker å spille en viktig rolle i utviklingen av dette markedet.

FirmaNettpartner
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfristsnarest

Er du energimontør/ kraftverksmontør og har lyst på ny jobb - enten fast stilling eller for en periode? Vil du jobbe i et godt miljø i et solid og velfungerende selskap? Vi trenger flere dyktige montører, og vil veldig gjerne snakke med deg som har godkjent utdanning og erfaring innen høyspent.

Hvis du er interessert, ta gjerne kontakt med Trond Sørensen i Mentor Partner på tlf. +47 900 92201 for nærmere informasjon, så kan vi finne ut om vi har noe som passe ut i fra dine ønsker og kvalifikasjoner. Sender du oss din søknad, så kan vi kanskje koble deg mot akkurat den jobben du ser etter?

Send gjerne søknad snarest, vi vurderer løpende til denne eller andre liknende stillinger.

Arbeidsoppgaver

  • Arbeidet er i hovedsak vedlikehold, reparasjon og nybygging av kabellinjer, trafostasjoner og elektrisk infrastruktur fra kraftstasjoner frem til hus og forretningsbygg.

Kvalifikasjoner

  • Du må lese og skrive godt norsk, eventuelt svensk eller dansk, samt ha godkjenning som høyspentmontør i Norge eller DSB-godkjenning (kreves hvis du har utenlandsk erfaring, 3 års relevant erfaring kreves- se.dsb.no)

Utdanningsretning

  • Elektronikk / Elektro / Telekom.

Utdanningsnivå

  • Fagskole / Fagbrev (2 år)

Vi tilbyr

  • Dette kan være både faste jobb eller engasjement, litt avhengig av hva som passer både deg og dem. Oppstartstidspunkt finner vi ut av sammen, gjerne raskt. Innebærer stillingen at du må flytte kan vi kanskje bidra litt rundt det. Vi kan tilby ryddige arbeidsforhold på alle måter, spennende oppgaver, godt arbeidsmiljø og trivelige kolleger.Vi har ansatt mange montører i Nettpartner, og tilbakemeldingene er veldig gode fra dem som har begynt å jobbe hos dem.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: