Driftstekniker/vaktmester

Forsvarets forskningsinstitutt (FFI) er et av landets ledende kompetansemiljøer innen teknologi. FFI er en sivil forskningsinstitusjon direkte underlagt Forsvarsdepartementet. Virksomheten har i omkring 700 ansatte, hvor over 500 er forskere og ingeniører som utvikler teknologi og kunnskap for å gjøre Norge i stand til å ha et tidsriktig og effektivt forsvar. Instituttet er tverrfaglig og dekker fag som fysikk, informatikk, kommunikasjonsteknologi, kybernetikk, anvendt matematikk, elektronikk, kjemi, biologi, medisin, statsvitenskap og økonomi. Instituttet ligger på Kjeller ved Lillestrøm og Karljohansvern i Horten.

FirmaFFI - Forsvarets forskningsinstitutt
FylkeVestfold
StedHorten
Søknadsfrist14.09.2014

Forsvarets forskningsinstitutt i Horten søker etter en driftstekniker/vaktmester.

Arbeidsoppgavene er varierte og består blant annet av drift og vedlikehold av instituttets bygninger og tekniske installasjoner, samt uteområder. Enkelte arbeidsoppgaver kan medføre sporadisk feltarbeid utenfor instituttet, eksempelvis på sjøen.

Nødvendige kvalifikasjoner er relevant yrkesfagutdanning med fagbrev, eventuelt vaktmesterskole. Du bør ha erfaring fra drift- og vedlikeholdsarbeid, og du må ha sertifikat for bil (B1) og kunne kjøre traktor.

Du må kunne beherske dataverktøy, minimum Microsoft Office-pakkens Outlook og Word.

Det er en fordel hvis du har kjennskap til maritime miljøer og bruk av båt, og at du helst har båtførerbevis for fritidsbåter. Vi ser gjerne at du har erfaring med vedlikehold av motorer og/eller skrog på mindre fartøyer. I tillegg er det fint hvis du har truckførerbevis. Dersom du ikke har båtførerbevis og truckførerbevis, må du være villig til å gjennomføre kurs og prøve.

Vi ser etter deg som er praktisk anlagt, og kan løse små og store oppgaver på en rasjonell og effektiv måte. Du må ha gode kommunikasjons- og samarbeidsegenskaper, samtidig som du kan jobbe selvstendig og ta egne initiativ.

Vi ønsker et variert og mangfoldig arbeidsmiljø og oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uten hensyn til alder, kjønn og bakgrunn. De som søker jobb hos oss må kunne sikkerhetsklareres for Hemmelig og autoriseres i henhold til hva som er nødvendig for stillingen.

Vi kan tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig miljø. Vi har fleksibel arbeidstid og sommertid, bedriftsidrettslag, bedriftsavtale med treningssenter, og andre sosiale tilbud. Som ansatt ved FFI blir du medlem i Statens pensjonskasse som har gode låne-, forsikrings- og pensjonsordninger.

Stillingen lønnes i ltr. 35-50 (kr. 346 700-429 400), avhengig av relevant utdanning og erfaring. Det trekkes to prosent pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse.

Nærmere opplysninger får du ved å henvende deg til:

driftssjef Torbjørn Nordfjellmark, tlf. 33 03 38 54 eller 906 57 370.

Søknad merket referansenummer 2014/01506, vedlagt kopier av vitnemål fra videregående og annen relevant utdanning, samt attester fra arbeidserfaring, sendes fra www.ffi.no innen 14. september 2014.

Vis flere stillinger: