Leder Innsatsgruppe

Statnett bygger, eier og driver det sentrale kraftnettet i Norge, i tillegg til kraftforbindelsene mellom Norge og andre land. Statnett gjennomfører nå en rekke store og spennende prosjekter i kraftsystemet og har behov for flere kompetente og motiverte medarbeidere. For å fremme mangfold og variasjon blant våre 1100 ansatte ønsker vi søkere uavhengig av deres etniske bakgrunn, kjønn eller alder. I 2010-2012 deltok Statnett i kåringen Great Place to Work og kom alle tre årene på topp 10 blant Norges beste arbeidsplasser

FirmaStatnett SF Innsatsgruppe
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Initiativrik og handlekraftig leder søkes til Statnetts Innsatsgruppe! Leder Innsatsgruppe Har du gode lederevner, samtidig som du er samarbeidsrettet og erfaren i drift og montasje av høyspentanlegg? Da kan du være den vi ser etter!

Statnett søker en dyktig leder til innsatsgruppe stasjonsdrift. I tillegg til å lede gruppen vil lederen selv delta i de arbeidsoppgavene som enheten har fått i oppdrag. Innsatsgruppen skal bidra til realisering av Statnetts utbyggingsprosjekter og håndtere sikker drift. Enheten består i dag av 6 montører som både enkeltvis og som gruppe har arbeidsoppgaver som LFS/AFA, elsikkerhetskoordinering, montasjeoppgaver, byggeledelse og bistand ved havarier. Enheten er fleksibel og deltar i ulike arbeidstidsordninger.

Arbeidssted er Trondheim.

Vi er på jakt etter en initiativrik og fremoverlent leder, helst med bakgrunn som energimontør, som vil ha ansvar for å videreutvikle og lede enheten samt delta aktivt ute på anleggene. På grunn av stor etterspørsel etter ressurser fra gruppen, er det planer om å utvide med flere montører. Er dette en utfordring du kan stå inne for at du vil håndtere på en effektiv og god måte?

I så fall oppfordrer vi deg til å søke!

Arbeidsoppgaver:

* Videreutvikle og lede en innsatsgruppe med riktig kompetanse og geografisk spredning

* Arbeide aktivt ute på anlegg i henhold til de oppdrag og arbeidsoppgaver enheten har fått

* Personalansvar for medarbeidere

* HMS-oppfølging og koordinering

* Bistå stasjonsgruppene med havarihåndtering/feilretting i stasjonene

* Økonomi og resultatansvar

* Tjenesteleverandør til alle stasjonsgruppene i Statnett for bidrag i prosjekter

* Skape gode samarbeidsforhold med alle stasjonsgruppene

* Reiseaktivitet i henhold til oppdrag.

Ønskede kvalifikasjoner:

* Sertifisert montør / teknisk utdanning innen elkraft

* Ledererfaring er en fordel

* Erfaring innen drift/montasje av høyspentanlegg

Ønskede personlige egenskaper:

* Solide lederevner

* Gode samarbeidsevner

* Proaktiv og engasjert

* Dyktig til å motivere og engasjere andre

* Handlekraftig

Vi tilbyr:

* Konkurransedyktige betingelser

* Gode forsikrings- og pensjonsordninger

* En jobbhverdag i et meget solid fagmiljø

* Spennende arbeidsoppgaver

* Gode utviklingsmuligheter

* Aktiv oppfølging

* Et uformelt og hyggelig arbeidsmiljø.

Statnett ivaretar et viktig samfunnsansvar og har et av Norges sterkeste fagmiljøer innen kraftbransjen. Vi kan tilby faglige utfordringer og utviklingsmuligheter i et godt arbeidsmiljø med fleksible ordninger. Vi søker personer som liker å samarbeide og som er systematiske i sin arbeidsform.

Er du interessert? Ta gjerne kontakt med driftsgruppeleder Jøran Ødegaard, tlf 71669247 / 91399669 eller e-mail: jorano@statnett.no

Søk her

Vis flere stillinger: