Hydrolog Miljørådgivning

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeOslo
StedOslo/Lysaker
Søknadsfrist25.09.2014

Sweco Miljø er en avdeling på over 20 personer og har bred erfaring med miljørådgivning på ulike felt. Vi ivaretar miljøperspektivet for kunder i privat og offentlig sektor. Kompetansen dekker alt innenfor biologi, økologi, naturforvaltning, hydrologi, hydrogeologi, GIS, forretningsutvikling, klima og energi, miljøledelse, miljøøkonomi og miljøsanering. Vi bistår ofte kunder med konsekvensutredninger ved plan- og søknadsprosesser, med vannressursforvaltning og miljøbasert vassdragsutvikling. Våre fagfolk inngår også i prosjektteam med ansvar for miljøstrategi og -oppfølging i planleggings- og utbyggingsprosjekter innen samferdsel, vann og avløp, bygg og energi. Swecos tilnærming er å søke helhetlige løsninger som forener teknikk, estetikk, økonomi og miljø med utgangspunkt i kunnskap om naturens tålegrenser. Men det er også rom for mer spissede oppdrag for eksempel innen miljøøkonomi, verdsetting av miljøgoder og økosystemtjenester og lignende. Vi har mye å gjøre og ønsker nå flere dyktige miljørådgivere.

Arbeidsområder

Vi søker hydrolog med kompetanse innen vannlinjemodellering, urbanhydrologi, klima o.l., gjerne med noen års erfaring. Som hydrolog i Sweco Miljørådgivning vil du bruke din kjernekompetanse og utvikle dine faglige interesseområder i varierte oppgaver.

Muligheter

Swecos sterke fokus på bærekraftige løsninger både tiltrekker og engasjerer. Som rådgiver vil du bli sentral i arbeidet med å finne de gode samfunnsløsningene, og jobbe med kunder som både utfordrer og utfordres på bærekraft. Arbeidet er variert og ofte i flerfaglige team. Du får brukt din spesialkompetanse i ulike prosjekter og utvikler ekspertise som prosjektleder og koordinator. I tillegg til miljøkompetanse er teften for god kundekontakt og prosjektledelse viktig for å ta medansvar for kunder og vår oppdragsportefølje.

Sweco har sterk fokus på kompetanseutvikling og blant annet en egen faglig karrierevei. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn med gode personalordninger/forsikringer. Stillingene har fortrinnsvis arbeidssted på Lysaker eller Sarpsborg, men siden Sweco er landsdekkende kan andre kontorsteder også være aktuelt for seniorrådgivere.

Din bakgrunn

  • Naturfaglig, samfunnsfaglig eller økonomisk utdannelse på masternivå eller tilsvarende
  • Miljøfaglig yrkeserfaring
  • Kunnskap og/eller erfaring innen prosjektledelse
  • Engasjement og erfaring med kundekontakt og -ansvar
  • Erfaring med og forståelse for samfunnsspørsmål, forretningsglød og innovasjon

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Kim Rudolph-Lund

Avdelingsleder

9305 4452

krl@sweco.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: