Bygningsingeniører

Bilfinger Industrial Services Norway AS er en tverrfaglig leverandør av prosjekter, vedlikehold og service til prosessindustri og energiprodusenter i Norge. Vi ønsker å skape verdier for våre kunder ved kostnadseffektive løsninger og økt tilgjengelighet på produksjonsutstyr. Helse, miljø og sikkerhet er en viktig del av våre leveranser og vår konkurransekraft. Selskapet har en omsetning på 1,8 milliarder kroner og har nå mer enn 1500 ansatte i Norge. Vi er lokalisert på flere steder i Norge. Bilfinger Industrial Services Norway AS er inne i en vekstfase med store og spennende utfordringer foran oss.

FirmaBilfinger Industrial Services Norway
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfristsnarest

Til vår entreprenør avdeling i Porsgrunn søker vi nå etter

Bygningsingeniører

Egenskaper og kvalifikasjoner

Aktuell bakgrunn er ingeniør/sivil ingeniør innen byggfag. 5-10 års erfaring innen prosjektering, saksbehandling eller entreprenørvirksomhet er en fordel. Økonomisk forståelse og kommersiell holdning er nødvendig. Krav til språkkunnskaper: Engelsk muntlig og skriftlig.

Vi søker pålitelige, samarbeidsvillige og dyktige personer med stor fleksibilitet. Du må like å jobbe i prosjekter, ha evne til å skape tette kunderelasjoner, arbeide selvstendig og nøyaktig samt ha gode holdninger innen Helse, Miljø og Sikkerhet. I tillegg krever vi høy servicegrad mot våre kunder.

Arbeidsoppgaver og ansvarsområder

"Bygg" er et satsingsområde for oss og vi må styrke bemanningen. Vi trenger to nye medarbeidere hvorav en tar mer av det faglige ansvaret og jobber faglig i leveranseteamet vårt.

Aktuelle oppgaver er innen prosjektering, prosjekt- og anleggsledelse, oppfølging av leveranser, kundekontakt og teknisk støtte internt/eksternt.

Vi kan tilby

Vi kan tilby gode faglige og personlige utviklingsmuligheter, et godt arbeidsmiljø, konkurransedyktige lønns- og arbeidsvilkår med gode pensjons- og forsikringsvilkår.

Vi har en arbeidsform som er åpen, ærlig og ordentlig.

Søk stillingen her

Spørsmål om stillingen? Kontakt

Erik Dotseth

Avdelingsleder

erik.dotseth@bilfinger.com

+47 952 80 158