Sjef Plan og Utbygging

Avinor eier og driver 46 lufthavner over hele landet og kontrollerer flytrafikken i norsk luftrom. I 2013 reiste nær 50 millioner passasjerer gjennom våre lufthavner. Sammen skaper vi verdier, relasjoner og opplevelser.

Avinor Stavanger lufthavn, Sola, er Norges eldste sivile lufthavn og har i dag høy vekst og økende aktivitet. I 2013 reiste 4.670 mill. passasjerer gjennom lufthavnen, og dette tallet forventes å passere 6 millioner i 2020. Lufthavnen videreutvikler seg for å sikre tilstrekkelig kapasitet og at passasjerene skal ha en enkel og tilnærmet sømløs reise. Store og spennende utviklingsprogrammer ligger fremfor oss. Stavanger lufthavn omsatte i 2013 for NOK 884 mill. På lufthavnen arbeider ca. 2100 personer, hvorav ca. 115 er Avinor ansatte.

Vår nåværende Leder Plan og Utbygging skal begynne i en ny stilling i Avinor. Vi søker derfor hennes etterfølger.

FirmaAvinor, Stavanger Lufthavn Sola
FylkeRogaland
StedSola
Søknadsfrist08.09.2014

Ønsker du utfordringer i en virksomhet som har en viktig samfunnsrolle?

Vi søker deg som motiveres av å ha et betydelig ansvar for å utvikle og reorganisere eiendomsmassen, og utearealer på en av Norges største lufthavner. Det er viktig at du er forretningsorientert, liker å ta initiativ og kan igangsette tiltak. Sjef Plan og Utbygging rapporterer til Lufthavndirektør og vil være en del av ledergruppen.

Sentrale ansvars- og arbeidsoppgaver:

  • Sjefen for utbyggingsavdelingen med ansvar for eiendomsutviklingen og utbyggingsprosjekter ved lufthavnen
  • Administrativ og faglig ledelse ved utvikling av infrastruktur i og rundt lufthavnen
  • Ivareta Avinors interesser ved utarbeidelse av reguleringsplaner som direkte eller indirekte kan påvirke lufthavnens drift på kort eller lang sikt
  • Videreutvikle eksisterende masterplan gjennom rullering, detaljering og forprosjektering
  • Bidra i utarbeidelse av saker knyttet til investeringsforslag som styret skal ha en presentasjon av
  • Ivareta den daglige oppfølgningen i pågående bygge- og utviklingsprosjekter

Personen vi leter etter har relevant høyere utdanning og en solid erfaring fra en eller flere av stillingens ansvarsområder.

Du må ønske å være en sentral person i den videre utviklingen av Stavanger lufthavn, Sola for å styrke regionens konkurransekraft, og for å gjøre reisen litt enklere for alle våre passasjerer. Vi på Sola er stolte over å kunne bidra til Avinors nasjonale visjon om å skape verdifulle relasjoner: mellom mennesker, mellom regioner og mellom land.

Vi kan tilby jobb i et konsern med en meningsfullt og viktig samfunnsoppdrag og et kreativt og ambisiøst arbeidsmiljø.

Kontakt gjerne Knut Olav Olsen 975 59 042 eller lufthavndirektør Leif Anker Lorentzen, 952 62 276. Søknader vil bli behandlet fortløpende. Registrer din CV og søknad ved å klikke her. Søknadsfrist er 8. september 2014.

Vis flere stillinger: