Avdelingssjef med salgsansvar - Midt-Norge

Normann Olsen Maskin AS er en ledende leverandør av maskiner og utstyr til bygg og anlegg, veibygging og industri. Selskapet er et solid selskap i vekst og representerer flere av verdens ledende leverandører. Hovedkontor ligger på Vøenenga nær Sandvika med avdelinger i Bergen, Sandnes og Trondheim. Bedriftene Norgeodesi AS, Normann Olsen Tilhenger AS og Liftway AB inngår i konsernet som er totalt ca. 70 ansatte og omsetter for ca. 350 mill. pr. år.

FirmaNormann Olsen Maskin
FylkeSør-Trøndelag
SøknadsfristTrondheim

Normann Olsen Maskin virksomhet i Møre, Trøndelag og Nord Norge er lokalisert i Trondheim. Dagens avdelingssjef går av med pensjon i annet halvår i 2014 og vi søker nå etter hans arvtager. Som avdelingssjef får du eget salgsbudsjett samt koordineringsansvaret for selskapets virksomhet i regionen.

Vi søker etter personer som har:

·Teknisk eller økonomisk utdannelse

·Dokumenterte resultater som selger av kapitalvarer

·Praktisk forståelse

Du må være selvgående og ha gode kommunikasjonsferdigheter. Vi vil legge vekt på din menneskeforståelse og evne til å bygge tillit i 1:1 relasjon. Du må være mål- og resultatorientert, ha personlig initiativ og egendrive. I tillegg må du være strukturert og løsningsorientert. Du må også være en humørspreder som innehar en god dose ydmykhet.

Henvendelser rettes til vår rådgiver i CR Group AS, Jon Steen 932 92 400.

Kortfattet søknad med CV sendes via www.crgroup.no – ledige stillinger innen 6. september 2014. Attester og vitnemål vil vi eventuelt komme tilbake til på et senere tidspunkt. Vi innestår for konfidensiell behandling av alle henvendelser inntil nærmere avtale, også overfor vår oppdragsgiver.

Vis flere stillinger: