Prosjekteringsleder

A Bygg er et entreprenørselskap som skaper verdier gjennom engasjerte og resultatorienterte medarbeidere. Selskapet har ansatte med bred erfaring fra større entreprenørbedrifter. Vår kunnskap og kompetanse muliggjør bruk av moderne, effektive verktøy og styringssystemer som sikrer verdiskapning med fokus på holdning til etikk og sikkerhet. Vårt markedsområde er primært Oslo/Akershus.

Vi har bevisst satset på å gjennomføre prosjekter for profesjonelle byggherrer og har derfor gleden av å være med disse og bidra når de planlegger og gjennomfører nye byggeprosjekter. Vi vil i inneværende år omsette for ca. 300 MNOK, noe som innebærer en betydelig vekst i forhold til fjorårets omsetning. Vi har en solid ordrereserve og forventer en positiv utvikling de nærmeste årene.

Vi er i dag ca. 20 personer i alle aldersgrupper, og vi trenger nå flere medarbeidere til å håndtere de prosjektene vi har foran oss.

FirmaA-Bygg
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vi har behov for en erfaren prosjekteringsleder med solid erfaring fra utvikling av større næringsbygg og/eller boligbygg i Norge. Du bør helst ha en bachelor- eller mastergrad innen byggefaget, men dette kan kompenseres ved relevant erfaring.

Vi holder til i moderne lokaler på Bryn i Oslo, og vi legger vekt på å ha et åpent og uformelt miljø.

Ønsker du mer informasjon om stillingene ber vi deg ta kontakt med Dag Olav Tangen, tlf 913 26 382, og søknad sendes dag.tangen@ifo.no

Vis flere stillinger: