Prosjektingeniør

PeWe Entreprenør (www.pewe.no) er en av Norges fremste rivingseksperter med hovedkontor i Porsgrunn og lokasjoner i Oslo og Bergen. Vi har høy kompetanse innen komplisert miljø- og rivningsteknisk arbeid. Selskapet er i vekst og har betydelige ambisjoner for de kommende år både innenfor eksisterende og nye markeder. Med på laget har vi noen av bransjens dyktigste fagfolk. Bedriften er et heleid datterselskap av Hellik Teigen AS. Vi er ca 30 ansatte.

FirmaPeWe Entreprenør
FylkeTelemark
StedPorsgrunn
Søknadsfrist31.08.2014

Motiveres du av å jobbe i et mindre selskap med langsiktige og solide eiere, et selskap med sterk miljøprofil og gode fremtidsutsikter der lagspillet står i sentrum? Da kan denne stillingen være noe for deg. Som bonus kan vi tilby deg faglig spesialisering og gode karrieremuligheter. Kontorplassering vil være i Porsgrunn.

Du vil jobbe med prosjektering av nye oppdrag. Dette innebærer bl.a. kalkulasjoner, tilbud/budsjett, miljøkartlegginger, rivesøknader etc.

Noe relevant erfaring er et pluss, men også søknader fra nyutdannede ønskes velkommen. Du er ingeniør med bakgrunn fra tekniske fag som f. eks. maskin, bygg & anlegg eller elektro eventuelt fra andre relavante områder. Begge kjønn oppfordres til å søke.

Som person er du analytisk med en strukturert arbeidsstil. Du er velformulert - skriftlig så vel som muntlig. Stillingen krever god tallforståelse og gode norskkunnskaper.

Søk her

Kontaktpersoner:

Bjørn Sandmæl

33 12 19 10 / 93415567

bjorn@jobzone.no

Roar Asdahl

35 93 02 02 / 97615522

roar.asdahl@jobzone.no


Vis flere stillinger: