Adm. dir. Sønnico AS

Sønnico AS er et norsk entreprenørselskap innen elektrotjenester med 450 ansatte. Vi er et landsdekkende foretak. Forventet omsetning i 2014 er NOK 450 mill. Sønnico AS inngår som heleid datterselskap i Umoe-konsernet og er blant de ledende entreprenørselskapene innen elektrofaget i Norge. Vår ambisjon er å være bransjens mest attraktive arbeidsplass. Sønnico har en 100 år lang tradisjon som samfunnsbygger og leverandør av verdiøkende produkter, tjenester og rådgivning til både små og store kunder i Norge. Kvalitet, kompetanse og kundefokus kjennetegner vår virksomhet.

FirmaSønnico AS
FylkeOslo
SøknadsfristSnarest

Vi søker nå

Administrerende direktør

Vi søker en engasjert og tydelig leder med solid erfaring og stor gjennomføringskraft. Du er utpreget resultatorientert med god forretningsteft. Det er avgjørende at du har et bevisst forhold til virksomhetsstyring med fokus på effektiv drift, økonomi, prosjekt- og risikostyring. Du har en utadvendt og samlende lederstil, både internt og eksternt.

Kunnskap om elektrobransjen eller lignende virksomhet er en fordel, men erfaring fra omstilling og driftsforbedring i et marked preget av sterk konkurranse kan kompensere. Vi forutsetter høyere relevant utdanning. Vi kan tilby en spennende jobb i et bredt teknisk fagmiljø, med en rekke spennende prosjekter og kunder. Arbeidsted er Oslo.

For mer informasjon, kontakt Hege Furfjord på tlf. 976 91 611 eller Christine Hagenlund på tlf. 993 93 534. For å søke på stillingen, trykk "apply"


Vis flere stillinger: