Prosjektleder/Spesialist OPS

Sykehjemsetaten er Norges største drifter av sykehjem, med 24 kommunale og kontrakt med 24 ikke-offentlige sykehjem. Etaten har totalt ca. 3600 årsverk, og har en brutto budsjettramme på ca. 3,7 milliarder kroner. Etaten virker i nært samarbeid med politisk ledelse i Oslo kommune.

Vårt mål er å være førstevalget blant de beste. Vi rekrutterer, utvikler og beholder medarbeidere gjennom å arbeide med helse, miljø og sikkerhet, inkluderende arbeidsliv, kompetanse- og fagutvikling, og vi tilbyr et røykfritt arbeidsmiljø.

Vi skal sørge for at Oslos innbyggere med behov for heldøgns pleie, rehabilitering og omsorg mottar et best mulig tilbud. Etaten skal ivareta en helhetlig oversikt over dagens og fremtidens sykehjemsbehov, og utvikle et tjenestetilbud tilrettelagt for ulike brukergrupper.

Les mer om oss: www.sye.oslo.kommune.no.

FirmaSykehjemsetaten
FylkeOslo
Søknadsfrist21.09.2014

Vil du være med å jobbe i en etat med viktige samfunnsoppgaver?

Nå har du mulighet til en sentral rolle i en virksomhet med et samfunnsnyttig oppdrag. Sykehjemsetaten i Oslo kommune, SYE, har rollen som operativ bestiller av sykehjemsbygg i Oslo kommune. Det planlegges nybygging av sykehjem ved bruk av OPS, Offentlig Privat Samarbeid. For å følge opp de politiske signalene vil nå SYE bygge opp et OPS-team og vil øke den interne kompetansen ved å ansette en erfaren prosjektleder med relevant bakgrunn. Hensikten er å bli i front på dette området ved å ha god bestillerkompetanse, matche leverandørene, kunne ”stammespråket” og stille de riktige spørsmålene og oppnå ønsket effekt av intensjonen med OPS-løsninger.

Om rollen

Stillingen vil bygge opp og lede et fagteam som samarbeider tett med resten av etaten, Byrådsavdelingen, leverandører og politikere.

Ditt ansvar vil være videreutvikle og vedlikeholde kompetanse, prosesser og prosjekter for planlegging og gjennomføring av byggeprosjekter ved bruk av OPS-modellen. Du vil bidra til kompetanseutvikling innen OPS og være rådgiver for den samlede organisasjonen.

I rollen vil du lede byggeprosjekter fra bestillersiden og rapportere til Områdedirektør for private sykehjem.

Arbeidssted vil være Sykehjemsetatens administrasjon i Nedre Slottsgate 3. Du får gode pensjons- og forsikringsordninger. Fleksibel arbeidstid

Vår kandidat

Du har høyere utdanning /siv.ing med byggteknisk kompetanse, meget god prosjektledererfaring fra planlegging og gjennomføring byggeprosjekter, gjerne helse- eller omsorgsbygg. Du har erfaring med investeringsprosesser tilsvarende investeringssystemet for Oslo kommune, spesielt innen anskaffelse og gjennomføring av OPS prosjekter.

Du har evnen til og motiveres av å drive effektivt prosjekt-/utviklingsarbeid med samfunnsnytte.

Du evner å bruke egen spisskompetanse innen OPS til å involvere, begeistre og dyktiggjøre medarbeidere og beslutningstakere.

Kontaktinformasjon:

For mer informasjon kontakt gjerne Navigio Rekruttering & Ledelse ved Helen von Quillfeldt, telefon 952 84 685 eller Hasan Tufan telefon 450 23 147. Vi ser frem til din søknad snarest. www.ledigestillinger.oslo.kommune.no/

Vis flere stillinger: