Salgskonsulent med Kährskvalitet - Østlandet

Kährs er en av verdens ledende produsenter av parkett med stor framgang på alle de markeder hvor vi opererer. Det kan vi for en stor del takke den kvalitetstenkning som gjennomsyrer bedriften og produktene. Selskapet ble opprettet i 1857 og har dype røtter og sterk forankring i treindustrien og er representert i i de fleste markeder i verden.

Kährs Norge AS ble opprettet i 1986, men Kährs har vært representert i Norge siden midten av 60-tallet.

FirmaKährs Norge AS
FylkeFlere fylker
StedØstlandet
Søknadsfrist01.09.2014

Kährs Norge AS søker salgskonsulent for distrikt Østfold, Hedmark, Oppland samt to fjerndistrikter i Troms/Nordland etter at vår nåværende representant føler seg moden for nye oppgaver og utfordringer.

Kährskvalitet har blitt et positivt begrep i markedet og det hadde vært fristende og ikke minst ønskelig at en person med samme innstilling vil ta plass i teamet. Det tror vi er viktig i en liten organisasjon som vår og med tanke på de arbeidsoppgaver du får hos oss. Du blir eventuelt den tiende på laget.

Her skal du betjene såvel eksisterende som nye kundegrupper i ditt distrikt. Det betyr at du må regne med utstrakt reisevirksomhet. Vi ser helst at du har markedsføringsbakgrunn eller erfaring som håndverker, men forøvrig er det personlige egenskaper som vektlegges mest.

Bosted bør være sentralt i Vestfold, men dette kan diskuteres dersom rett person melder sin interesse.

Vi kan tilby:

  • Lønn etter avtale
  • Firmabil
  • Pensjonsordning

For at vi skal kunne danne oss et bilde av deg er det viktig at du beskriver deg selv i søknaden og vedlegger kopi av vitnemål og attester.

Søk her

Spørsmål om stillingen?

Sverre M. Severinsen

Adm. direktør

Telefon 901 81 962

Vis flere stillinger: