Prosjektutviklere

SiT (Studentsamskipnaden i Trondheim) skal bidra til at de 35 000 studentene i Trondheim får en trygg og effektiv studiesituasjon. Vi bygger og drifter boliger, driver barnehager, spisesteder, kiosker, helsetjeneste og idrettssentra. Vi har også eierskap i reisebyrå. I dag har vi 330 medarbeidere, og vi ønsker oss flere.

SiT Bolig har bl.a. ansvar for bygging, utleie og drift av studentboliger, idrettsbygg, barnehager, undervisningsbygg mv. Vi har store prosjekter i arbeid og nye er under planlegging. Du finner mer informasjon om oss på www.sit.no og om prosjektene våre på www.sit.no/omsit/ prosjekter.

FirmaSiT Bolig
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist31.08.2014

Har du lyst til å delta i byggeprosjekter fra ideen blir født til byggene tas i bruk?

Med bakgrunn i en stor og spennende prosjektportefølje har vi behov for å utvide vårt team. Vi søker derfor kreative og engasjerte medarbeidere til vår prosjekt- og utviklingsenhet i SiT Bolig. Du vil arbeide tverrfaglig internt i SiT Bolig, i konsernet og med mange av våre samarbeidspartnere, som f.eks. utdanningsinstitusjonene i Trondheim, Trondheim kommune og Husbanken.

Arbeidsoppgavene vil blant annet omfatte ivaretakelse av byggherrerollen i forbindelse med utvikling og realisering av nybygg- og rehabiliteringsprosjekter. Du vil også delta i videreutviklingen av vårt prosjektstyringssystem som inkluderer kvalitetssikring og HMS.

Spørsmål vedrørende stillingene rettes til prosjekt- og utviklingssjef Arvid E. Skjervik, mob. 986 53 868.

For ytterligere informasjon om stillingen og elektronisk søknad: www.sit.no/ledig-stilling.

Vis flere stillinger: