Taktekker

FuglesangDahl AS er et entreprenørfirma med kontor på Krokstangen i Inderøy kommune. Firmaet påtar seg byggeoppdrag fra ide til ferdigstillelse for private og offentlige byggherrer. Vi er per i dag 115 ansatte. FD er godkjent opplæringsbedrift i 5 fag: Tømrer, murer, maler, betong og taktekker og godkjent mesterbedrift i fire fag. Vi tilbyr et bredt spekter av bygningsmessige tjenester og kan påta oss små og store jobber i forskjellige entrepriseformer. FD er organisert i avdelingene: Tømrer-, Murer-, Maler-, Taktekker- og Serviceavdeling. Vi påtar oss også oppdrag innen asbestsanering, riving, kjerneboring, betongsaging og termografering. Vi leier ut stillas, brakker, konteinere og byggplassgjerder, samt verktøy og utstyr til tømrere, malere og murere.

FirmaFuglesangDahl
FylkeNord-Trøndelag
StedInderøy
Søknadsfrist01.09.2014

Er du rask, fleksibel og samarbeidsvillig - og har norsk svennebrev?

Vi søker stolte handverkere: TAKTEKKERE. I dag er vi 11, men trenger enda to-tre flinke taktekkere.

Vi tar inn lærlinger i alle fag. For å få læreplass må du ha gode skolepapirer, kunne vise til lavt fravær og være topp motivert.

FuglesangDahl tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt prestasjons- og akkordrelatert lønnssystem på alle nivå. Du kan se fram til et trivelig arbeidsmiljø med dyktige og pålitelige kolleger, som alltid har fokus på kvalitet. Vi har det du bør forvente av en arbeidsgiver.

Har du norsk svennebrev? Ring 915 70 108 for konferanse eller send en kortfattet søknad til erling@fuglesangdahl.no innen 1. september.

Vis flere stillinger: