Foto: Kwintet

Statoil og Kwintet med kontrakt på alt avarbeidstøy og verneutstyr

Avtalen Kwintet Norge nå inngår med Statoil er en av Nord-Europas største kontrakter på området.

Det skrier Kwintet i en pressemelding.

Arbeidstøy-produsenten har, ifølge meldingen, hatt Statoil som kunde i flere år. Kwintet skriver i pressemeldingen at Statoil er en strategisk viktig kunde for videreutviklingen av Wenaas arbeidstøy og Wenaas vernesko.

I henhold til den nye avtalen skal Kwintet levere alt av verneutstyr til Statoil. Kontrakten er, ifølge pressemeldingen, en av de største kontraktene på dette området i hele Nord-Europa.

– I tildelingen har pris selvfølgelig vært en viktig faktor, men faktorer som kompetanse, kvalitet, leveringssikkerhet og logistikkløsninger har vært heltsentrale faktorer for å få tilliten til å bli en så sentral leverandør til Statoil, uttaler administrerende direktør Lars Tendal i Kwintet.

– Kwintet har dedikerte produktsjefer og nøkkelpersoner med høy kompetanse innenalle Statoils satsingsområder. Derfor har vi den kompetansen som kreves for ådrifte så store og driftsmessige komplekse avtaler som denne, sier Tendal i pressemeldingen.

Kwintet Norge er et norsketablert selskap, som også satser internasjonalt med blant annet kontorer i Houston og Baku, heter det i pressemeldingen.

– Vår misjon er å beskytte folk i arbeid med all vår kompetanse, forteller Tendal.

– Fordi vi vet at produkter og løsninger kan bety forskjellen på liv og død, gjør vi ingen kompromisser i vår produktutvikling. Brukerens sikkerheter alltid vår høyeste prioritet. Våre brukere skal derfor konsentrere seg om åutføre arbeidet sitt trygt og komfortabelt, fastslår Tendal I pressemeldingen.

Statoil og forskningsmiljøet hos SINTEF har, sammen med Wenaas, utviklet fremtidens vernebekledning i arktiske strøk, skriver Kwintet i meldingen.

– Første generasjon av arbeidstøy til disse miljøene er allerede på plass, mens utviklingen av nye innovative løsninger fortsetter, avslutter administrerende direktør Lars Tendal i Kwintet.