Adm. dir. Christian Nørgaard Madsen, Multiconsult

Trond Joelson

Multiconsult etablerer seg i Polen

Multiconsult styrker sin internasjonale satsning og etablerer datterselskap i Polen.

Selskapet vil i første omgang bestå av 80 dyktige rådgivere med spesiell kompetanse innen markedsområdene samferdsel og olje & gass. Etableringen er et nytt grep i muliggjøringen av Multiconsults ambisiøse strategi frem mot 2017.

Multiconsult kjøper Atkins polske datterselskap. Det nye selskapet får navnet Multiconsult Polska og vil være operativt fra 15. september 2014.

I første omgang vil selskapet bestå av 80 høyt kvalifiserte rådgivere innen markedsområdene samferdsel, bygg, miljø og olje & gass, men det foreligger klare planer om ytterligere vekst for selskapet.

- Våre nye medarbeidere i Polen er svært dyktige rådgivere som har levert gode resultater over tid i det polske markedet. Datterselskapet skal fortsette sin virksomhet i Polen, men blir også en integrert del av vårt samlete fagmiljø. Våre nye medarbeidere vil derfor bli en viktig del av Multiconsults ytterligere satsninger på vekst innen samferdsel og olje & gass – både nasjonalt og internasjonalt, forteller Christian Nørgaard Madsen, administrerende direktør i Multiconsult.

Multiconsult ser et stort potensial i det nye miljøet i Polen. Det er et godt etablert miljø med en solid prosjektportefølje og lange kunderelasjoner. Kompetansen i selskapet er komplementært med de norske fagmiljøene. Dette skal utnyttes til det fulle til å etablere et tett samarbeid mellom de ulike miljøene og bidra til økt konkurransekraft for å ta ytterligere markedsandeler i både det norske og det polske markedet.