Skanska Teknikk søker Konstruktør

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.Konsernet har i dag ca 57 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa, USA og Latin-Amerika. Omsetningen i 2012 var på ca 131,9 milliarder svenske kroner. Omsetningen i Norge var på ca 13,5 milliarder.

FirmaSkanska Teknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist10.09.2014

Har du har blikk for smarte, produksjonsvennlige løsninger, og ønsker å jobbe med prosjektering tett på krevende bygg- og anleggsprosjekter?

I Konstruksjonsavdelingen i Skanska Teknikk jobber vi med byggetekniske utfordringer i flere av Norges mest spennende prosjekter.

Dine oppgaver

Dine vurderinger som konstruktør er avgjørende for en vellykket gjennomføring i de fleste av våre prosjekter. Med ditt gode blikk for økonomi, teknikk og praktiske løsninger, detaljprosjekterer du bærekonstruksjoner og gjør forprosjekt- og konseptstudier. Du vil også prosjektere midlertidige hjelpekonstruksjoner og forskalingsløsninger. Du vil være viktig i anbudsarbeid og i utarbeidelsen av ulike løsningsalternativer.

Du vil jobbe med alt fra bygninger, broer, kaianlegg og marine konstruksjoner til rehabiliteringsprosjekter og midlertidige konstruksjoner hos oss.

Hvem vi søker

Vi søker deg som er sivilingeniør eller ingeniør med solide kunnskaper og erfaring innen konstruksjonsteknikk. Du har minst 5 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet. Vi blir henrykte hvis du i tillegg har håndverkerbakgrunn!

Det er viktig at du identifiserer deg med Skanskas verdigrunnlag åpenhet, ydmykhet og helhetstenkning. Du er kreativ med hensyn til praktisk problemløsning, har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper og tar gjerne initiativ utover det som normalt forventes.

Vi tilbyr

Hos oss får du jobbe i et sterkt fagmiljø med høy kompetanse innen konstruksjonsteknikk, geoteknikk, fundamentering og peleløsninger.

Vi tror på variasjon, og medarbeiderne hos oss er mer «poteter» enn hva som er vanlig i tradisjonelle rådgivermiljøer. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling.

Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram.

Søknadsfrist: 10. september 2014

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til regiondirektør i Skanska Teknikk, Rune Stene på rune.stene@skanska.no, telefon +47 458 69 150 eller avdelingsleder i Konstruksjonsavdelingen Erlend Norviken på erlend.norviken@skanska.no, telefon +47 982 10 824.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: