Skanska Teknikk - Fagansvarlig geoteknikk

Skanska er et av verdens ledende entreprenørkonsern med ekspertise innen bygg og anlegg, utvikling av kommersielle lokaler, boliger og prosjekter i offentlig-privat samarbeid. Norge er et av ni hjemmemarkeder der Skanska har virksomhet. Basert på selskapets globale miljøkompetanse sikter Skanska mot å bli førstevalget når det gjelder grønne prosjekter.Konsernet har i dag ca 57 000 ansatte i utvalgte hjemmemarkeder i Europa, USA og Latin-Amerika. Omsetningen i 2012 var på ca 131,9 milliarder svenske kroner. Omsetningen i Norge var på ca 13,5 milliarder.

FirmaSkanska Teknikk
FylkeOslo
Søknadsfrist10.09.2014

Har du har blikk for smarte, produksjonsvennlige løsninger, og ønsker å bidra med geoteknisk spisskompetanse tett på Norges mest krevende bygg- og anleggsprosjekter? Da er det nettopp deg vi søker.

Dine oppgaver

Du vil få en sentral rolle i flere store bygge- og anleggsprosjekter, og være en nøkkelperson med hovedansvar for geoteknikk i Skanska Norge. Dine vurderinger vil ofte være avgjørende for om vi lykkes i prosjektene våre. Du vil for eksempel jobbe med prosjektering av byggegroper og spunt/støttekonstruksjoner, vurdere stabilitet av skråninger, utgravinger og fyllinger. Du vil jobbe med fundamentering av konstruksjoner, peleløsninger og beregninger, forprosjekt- og konseptstudier og følge opp geotekniske arbeider i byggefasen. Du vil også støtte anbudsarbeidet med utarbeidelse av alternative løsninger.

Hvem vi søker

Vi søker deg som er sivilingeniør eller ingeniør med solide kunnskaper og erfaring innen geoteknikk. Du har minst 10 års erfaring fra rådgivende ingeniørvirksomhet.

Det er viktig for oss at du kan identifisere deg med Skanskas verdigrunnlag åpenhet, ydmykhet og helhetstenkning. Du er kreativ med hensyn til praktisk problemløsning, har gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper og tar gjerne initiativ utover det som normalt forventes.

Hva vi tilbyr

Vi kan tilby spennende utfordringer og trivelige kolleger i et av verdens ledende entreprenørselskaper. Vi tror på variasjon, og medarbeiderne hos oss er mer «poteter» enn hva som er vanlig i tradisjonelle rådgivermiljøer. Du vil bli en del av et sterkt fagmiljø med store muligheter for personlig utvikling.

Konstruksjonsavdelingen i Skanska Teknikk har meget høy kompetanse innen konstruksjonsteknikk, geoteknikk, fundamentering og peleløsninger. Du får jobbe i en avdeling som støtter alle faser av prosjektgjennomføringen i Skanska, fra idé-/skissestadiet til detaljprosjektering og oppfølging i byggeperioden.

Skanska har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger og tilbyr medeierskap gjennom vårt aksjeprogram. Vi holder til i lyse og trivelige kontorer sentralt plassert på Skillebekk i Oslo.

Søknadsfrist: 10. september 2014

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til regiondirektør i Skanska Teknikk, Rune Stene på rune.stene@skanska.no, telefon +47 458 69 150, eller avdelingsleder i Konstruksjonsavdelingen Erlend Norviken på erlend.norviken@skanska.no, telefon +47 982 10 824.

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: