Visjonær Prosjektleder - elektrobas/anleggsleder

Rett Bemanning/StaffUp er et av Nordens største franchisebaserte bemanningsbyrå med hovedkontor i Oslo. Kjernevirksomheten er personalutvelgelse til faste stillinger, og formidling av vikarer til næringsliv og offentlig virksomhet. Vårt mål er å være bransjens beste arbeidsgiver og rekrutteringspartner for våre medarbeidere og kunder. Rett Bemanning/StaffUp har i dag 33 lokaleide kontorer i Norge og Sverige.

FirmaRett Bemanning
FylkeOslo
Søknadsfristsnarest

Vår oppdragsgiver er et landsdekkende elektrokonsern og en av Norges ledende elektro entreprenører. De legger avgjørende vekt på godt og trygt arbeidsmiljø og har dyktige og engasjerte medarbeidere. Dette gir attraktiv arbeidsplass, og skaper lønnsomhet for deres kunder og partnere. Videre har de høy miljøstandard på alle sine aktiviteter.

I sin langsiktige strategi har de satt fokus på de store sosiale, økonomiske, politiske og teknologiske endringer som sakte men sikkert finner sted i et samfunn. Dette er trender som påvirker både bedrifter og enkeltindivider. De er en del av de globale og langsiktige utviklingstrekk som er med på å skape et varig behov for endringer i et stadig forandrende marked.

Viktige områder i denne sammenheng er samferdsel, demografi, urbanisering, teknologi, klima, energi og miljø.

For å holde følge i denne utviklingen må bedrifter sette seg langsiktige, konkrete og realistiske mål.

Vår oppdragsgiver har derfor besluttet å etablere en egen prosjektgruppe som skal ha som oppgave å forberede firmaet på de langsiktige utfordringene bransjen stå overfor. De trenger derfor i første omgang en dyktig prosjektleder som skal få ansvar for dette viktige området for bedriften.

Det settes ingen absolutte krav til utdannelse og erfaring, men de tenker seg en visjonær person som:

- først og fremst ser muligheter i stedet for problemer

- kan identifisere og forklare fremtidige utfordringer

- kan tolke samfunnsutviklingen riktig

- kan prioriter hvilke trender skal man konsentrere seg om

- kan se hvilken retning dette vil bringe samfunnet og firmaet

- ser hvilke trender som vil sikre inntjening på lengre sikt og derved sikre bedriftens fremtid

- gjerne vil være med på å påvirke de rette instanser for at næringslivet skal tjene på god planlegging og gjennomføring av planer

Hvis dette høres interessant ut, send CV og søknadsbrev til etm@rettbemanning.no med tanker om hvordan en slik prosjektlederjobb ser ut og hvorfor du den riktige personen i denne meget viktige stillingen. Arbeidssted er Oslo.

Spørsmål om stillingen?

Erik T. Merum

Partner

Telefon

416 78 670

Vis flere stillinger: