Sigvartsen skal lede Byggskolen

Turid Sigvartsen er ansatt som ny daglig leder av Byggskolen.

Hun vil tiltre stillingen 1.september 2014. Turid Sigvartsen er i dag ansatt ved Treteknisk Institutt som avdelingsleder for Prøving og Sertifisering.

Sigvartsen fortsetter i sin nåværende stilling ved Norsk Treteknisk Institutt, samtidig som hun overtar ansvaret som daglig leder ved Byggskolen. Sigvartsen er utdannet Cand Scient i Organisk Kjemi fra Universitetet i Oslo. Sigvartsen har tidligere vært Product Development Manager/ Global R&D Manager ved Dynea og forskningssjef i Dyno Industrier. Formål til Byggskolen er å drive opplærings- og utdanningsvirksomhet rettet mot trebasert industri og øvrig byggenæring.

- Byggskolen har utviklet et bredt kompetansetilbud, og målet er å videreutvikle tilbudet ved å styrke samarbeidet med Treteknisk som i dag består av et bredt fagmiljø. Byggskolen og Treteknisk er nå samlokalisert i Forskningsveien 3B. Gjennom denne organiseringen er målet å styrke kompetansearbeidet overfor industrien, kunder og verdikjeden for øvrig, sier styreleder ved Byggskolen og Norsk Treteknisk Institutt Heidi Kielland.