Foto: BNS Container

BNS Container fusjonerer med Seafront Containerpartner

BNS Container og Seafront Containerpartner i Kristiansand fusjonerer.

Det skriver BNS Container i en pressemelding fredag.

Administrerende direktør i BNS Container, Haakon A. Thorsen. Foto: BNS Container

Styret i BNS Container besluttet 8. august å fusjonere selskapet med Seafront Containerpartner i Kristiansand. Hovedvirksomheten er salg og utleie av containere til blant annet offshorevirksomhet, heter det i meldingen.

Vi har lenge hatt som mål å bli en ledende nordisk containeraktør. Nå var tiden inne for å utvide geografisk, forteller administrerende direktør i BNS Container, Haakon A. Thorsen.

Etter fusjonen vil BNS Container ha hovedkontor i Oslo og avdelingskontorer i Stavanger, Kristiansand, Fredrikstad og Gøteborg. I tillegg har selskapet verksted og depot i Enebakk, samt containerdepoter i Kristiansand, Stavanger, Brevik og Karmøy, skrives det i pressemeldingen.

Foruten bedre tilgjengelighet, vil vi med vår samlede kompetanse og tyngde kunne møte markedets krav til kapasitet, fleksibilitet og innovasjon på en enda bedre måte, uttaler Thorsen.

Det nye selskapet vil videreføre navnet BNS Container samt logoprofil, og tar, ifølge meldingen, sikte på å bli en betydelig aktør innen offshore, Bygg og anlegg, transport og logistikk, tungindustri, miljø og gjenvinning, varehandel, forsvaret og offentlig sektor.

Alle ansatte i Seafront Containerpartner vil fortsette i BNS, og vil være tilknyttet avdelingene i Stavanger og Kristiansand. Fusjonen vil tre i kraft så snart som mulig.