Prosjektleder/seniorrådgiver bygg og utvikling

Arkiver dokumenterer samfunnets beslutninger, handlinger og minner. De er en unik og uerstattelig arv som overføres fra generasjon til generasjon. Arkiver bidrar til den enkeltes og fellesskapets hukommelse, til å beskytte innbyggernes rettigheter og til å fremme demokrati. Arkivverkets oppgave er å sikre, bevare og tilgjengeliggjøre arkiver. Arkivverket består av Riksarkivet, åtte statsarkiv, Samisk arkiv og Norsk helsearkiv og har 300 medarbeidere. Våre verdier er: kompetent, samarbeidsorientert og målrettet.

FirmaArkivverket - Riksarkivet
FylkeOslo
Søknadsfrist31.08.2014

Arkivverket søker en selvstendig medarbeider til å ta initiativ og ansvar for effektiv drift, videreutvikling og modernisering av våre arealer i Riksarkivet, statsarkivene og samisk arkiv. Vi ønsker oss en prosjektleder/seniorrådgiver som har god erfaring med endring og utvikling av bygningsmasse og som i samarbeid med brukerne, arkitekter og eiere kan komme med forslag til gode løsninger og ta ansvar for gjennomføring av endringer.

I tillegg til drift har seksjonen ansvar for samfunnssikkerhet og beredskap i Arkivverket. Det er derfor en fordel om du har kunnskap om og interesse for beredskapsspørsmål.

For mer informasjon kan du kontakte underdirektør Jonette Øyen, Drift og sikkerhet, tlf. (+47) 924 924 23

Les mer om stillingen og Arkivverket på vår nettside: http://www.arkivverket.no . Her finner du også elektronisk søknadsskjema.

Søknadsfrist: 31. august 2014

Vis flere stillinger: