Prosjektleder

Spenncon AS inngår i det internasjonale industrikonsernet Consolis SAS, som er en ledende europeisk produsent av prefabrikkerte betongelementer med 130 fabrikker. Konsernet har en omsetning på NOK 10 mrd. og har over 12 000 ansatte i virksomheter i mer enn 25 land.

Spenncon AS er Norges største og ledende leverandør av råbygg basert på prefabrikkerte betongelementer. Selskapet har 6 fabrikker, ca. 650 ansatte og en omsetning på mer enn NOK 1 mrd. Leveransene omfatter prosjektutvikling, prosjektledelse, prosjektering, produksjon og montasje av stål- og betongelementer.

FirmaSpenncon
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim (evt Verdal)
Søknadsfrist27.08.2014

Vi søker en erfaren person med gode lederegenskaper og økonomiforståelse til å lede utfordrende prosjekter. Du vil være teknisk og økonomisk ansvarlig for prosjektene du leder og sørge for at våre leveranser er iht. kontrakt. Dine hovedoppgaver vil være kontakt og oppfølging mot byggherre/ entreprenør, organisering og ledelse, fremdriftsplanlegging, økonomi, HSA, KS og avvikshåndtering.

Vi ønsker å komme i kontakt med deg som har solid byggteknisk kompetanse. Du har utdannelse innen fagområdet på sivilingeniør- eller ingeniørnivå og bør ha minimum 5 års relevant erfaring som prosjektleder eller prosjekteringsleder. Du trives med å ha løpende utfordringer og evner å bygge gode relasjoner til kunder, konsulenter, leverandører, samarbeidspartnere og til egen organisasjon.

Spenncon tilbyr et faglig sterkt arbeidsmiljø, en spennende stilling i et tradisjonsrikt selskap i et internasjonalt konsern, karrieremuligheter, utfordrende prosjekter og store muligheter for personlig og faglig utvikling. Selskapet er markedsledende og har en god og spennende ordrereserve. Det er velutviklede styringssystemer internt og det investeres mye og målrettet innenfor leder- og kompetanseutvikling samt Lean-området. Arbeidssted/kontorplass vil være vårt kontor i Trondheim evt Verdal.

Har du spørsmål om stillingen, ta kontakt med:

Prosjektsjef Hermund A. Olsen tlf 932 39717 (tho@spenncon.no)

HR-sjef Tore Aasen tlf 915 43797 (otaa@spenncon.no)

Søknad sendes en av overnevnte snarest og innen 27.08.2014.

Vis flere stillinger: