Geodatamedarbeider / NVDB-koordinator

Statens vegvesen arbeider for at både gående, syklende, kjørende og kollektivreisende skal komme trygt fram. Vi planlegger, bygger, drifter og vedlikeholder riks- og fylkesveger og har tilsyn med kjøretøy og trafikanter. Som fylkeskommunenes og statens vegadministrasjon bidrar vi med faglig grunnlag for politiske beslutninger og setter dem ut i livet. Vi er en stor samfunnsaktør med over 6500 engasjerte medarbeidere med bred kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regioner.

FirmaStatens vegvesen Region midt
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist27.08.2014

Ved geodataseksjonen i Statens vegvesen Region midt har vi en ledig stilling som geodatamedarbeider/NVDB-koordinator med kontorsted enten i Trondheim, Molde eller Steinkjer.

Geodataseksjonen har 17 medarbeidere fordelt på våre kontorer i Molde, Trondheim og Steinkjer. Seksjonen har oppgaver innen geografiske informasjonssystemer (GIS), Nasjonal vegdatabank (NVDB) og avansert måleteknikk av veg. Seksjonen er en av 6 fagseksjoner i strategi-, veg- og transportavdelingen som totalt har 81 medarbeidere. Vi i geodataseksjonen støtter organisasjonen med mange geodataoppgaver og representerer et solid fagmiljø.

Hva skal du jobbe med?

Vi søker etter en person med gode kunnskaper innenfor geomatikk og som i hovedsak vil være knyttet til arbeidet med Nasjonal vegdatabank (NVDB). Oppgaver som inngår i stillingen er:

  • Være regionens ressursperson i forbindelse med innhold og anvendelse av NVDB
  • Gjennomføre kurs og brukerstøtte for interne og eksterne brukere av NVDB.
  • Utføre kvalitetskontroller knyttet til innhold av NVDB.
  • Drive kontinuerlig ajourhold av NVDB
  • Yte støtte ved uttak og rapportgenerering fra NVDB
  • Øvrige geodataoppgaver

Noe reisevirksomhet må påberegnes.

Hvem er du?

Vi krever at du har relevant høyere utdanning fra universitet eller høgskole, minimum 3 år. Omfattende og relevant erfaring innenfor de aktuelle fagområdene kan kompensere for manglende formell utdanning. Kompetanse og erfaring innenfor NVDB vil bli vektlagt, men det er også ønskelig med erfaring fra FKB, SOSI, GNSS og/eller GIS. Vi vektlegger god samarbeids- og formidlingsevne. Du må ha førerkort for klasse B. Videre er det ønskelig at du:

  • Har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne
  • Være komfortabel med utadrettet virksomhet
  • Har gode datakunnskaper
  • Er strukturert og systematisk

Lønn

Lønn fastsettes etter nærmere avtale i henhold til etatens lønnspolitikk. Fra lønnen trekkes 2 % pensjonsinnskudd til Statens pensjonskasse. Videre kan vi tilby gunstige arbeidstidsordninger, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt gode muligheter for etter- og videreutdanning.

Annet

Stillingen inngår i et godt og etablert faglig miljø, og vi kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver.

Statens vegvesen er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss uansett alder, kjønn, funksjonshemming og geografisk- eller etnisk bakgrunn. Vi legger vekt på å tilrettelegge arbeidsforholdene dersom du har behov for det.

Nærmere opplysninger fås ved henvendelse til seksjonsleder Åsmund Kjenstad Hansen, tlf 902 80 019. Søknad med CV sendes elektronisk, søk her  Bekreftede kopier av vitnemål og attester tas med ved et eventuelt intervju.

Vis flere stillinger: