Saksbehandler, plan- og bygningsloven

Steinkjer kommune er fylkeshovedstad i Nord-Trøndelag, 12 mil nord for Trondheim. Kommunen ligger ved Norges geografiske midtpunkt, og har vel 21.000 innbyggere. Vi har et rikt kulturliv og gode muligheter for rekreasjon i naturskjønne omgivelser. Vår ambisjon er å være en "åpen, lys og glad" kommune!


FirmaSteinkjer kommune
FylkeNord-Trøndelag
StedSteinkjer
Søknadsfrist01.09.2014

Ved avdeling for samfunnsutvikling, tjenesteenhet byggesak og oppmåling er det ledig 100 % stilling som saksbehandler med tiltredelse snarest.

Tjenesteenheten har ansvar for kommunens oppgaver etter plan- og bygningsloven og matrikkelloven. Det loves en interessant arbeidshverdag innen et fagområde med høy aktivitet og store krav til den kommunale tjenesteytingen. Service og kundebehandling står sentralt.

Stillingen vil være tillagt følgende oppgaver:

  • Saksbehandling etter plan- og bygningsloven
  • Matrikkelføring
  • Andre arbeidsoppgaver innen tjenesteenheten

Stillingen ønskes besatt av ingeniør med bachelor utdanning. Søkere med annen relevant byggfaglig bakgrunn vil også bli vurdert.

Det ønskes at den som ansettes:

  • har god muntlig og skriftlig framstillingsevne
  • har god kjennskap til lovverket
  • kan arbeide selvstendig og har gode samarbeidsevner

Lønnsplassering vil gjenspeile utdanning og yrkeserfaring. Ansettelse skjer på kommunale vilkår.

Opplysninger om stillingen fås ved henvendelse til tjenesteenhetsleder Geir Gilde, tlf 74 16 90 00.

Idnr. må oppgis i søknaden. Søknader som ikke er påført idnr. vil ikke bli registrert/vurdert. Oppgi alltid stillingens idnr. ved forespørsel om stillingen.

Søknadsfrist: 01.09.14.

Stillingen søkes fortrinnsvis på elektronisk søknadsskjema som finnes under www.steinkjer.kommune.no

Søknad med kortfattet CV kan også sendes Steinkjer kommune, Personaltjenesten, serviceboks 2530, 7729 Steinkjer. Kopi av vitnemål og attester vil bli avkrevd den som tilsettes. Søknader vil ikke bli returnert.

En gjør oppmerksom på at søkere som ber om å bli unntatt offentlighet, kan bli oppført på søkerliste. Nærmere opplysninger gis av personaltjenesten.

Vis flere stillinger: