Prosjektkoordinator montering leke-/utemiljø

Uniqa AS skaper unike lekemiljø for barn og er leverandør av møbler til barnehager og lekeapparater, ballbinger og utendørs treningsapparater. Selskapet har hovedkontor i Sandnes og er eid av bransjens mest erfarne og suksessrike folk som tidligere har skapt et av de mest fremgangsrike firmaer i bransjen. Produktsortimentet er utviklet i samarbeid med verdensledende leverandører. Du kan lese mer om sortimentet på www.uniqa.no

Uniqa AS, som er del av et dansk konsern, har gjennom de siste årene opplevd stor vekst og har ambisjoner om å bli bransjens førende og mest anerkjente virksomhet.

FirmaUniqa
FylkeRogaland
StedSandnes
Søknadsfrist19.08.2014

Vil du være med i en liten dynamisk virksomhet med store mål og ambisjoner, kan du bli vår nye Prosjektkoordinator montering

Du skal ha base ved vårt kontor i Sandnes og vil være ansvarlig for prosjektering, leveranser og oppfølging av nye lekeplasser i Norge.

Du har antakelig utdannelse innen prosjektledelse, og har god IT- og bedriftsøkonomisk forståelse. Stillingen rapporterer til daglig leder.

Spørsmål om stillingene kan rettes til vår samarbeidspartner Kontrast Rekruttering & Rådgivning AS v/ Svein Erik Reienes på telefon 916 19 990.

Søknad sendes på eget søknadsskjema via www.kontrast.no innen 19. august.

Vis flere stillinger: