Prosjektledere og Byggeledere Teknikk

Dagens og fremtidens prosjekter blir mer teknisk komplekse. Økende krav til energieffektivitet, bærekraft og miljøeffektive løsninger krever mer av oss som aktør. Kompleksiteten og størrelsen knyttet til den tekniske andelen av prosjektene øker dramatisk. HR Prosjekt har tatt konsekvensen av denne utviklingen og har derfor etablert et eget ressurssenter med høyt kompetente tekniske ressurser – Teknisk Avd. Vi søker etter nye prosjektledere og byggeledere med teknisk erfaring og kompetanse innen ulike tekniske disipliner.

Våre prosjektledere og byggeledere skal være det naturlige valget for alle nivåer av ledelse i prosjekt, alt fra prosjektdirektører til faglige byggeledere på lokasjon, i prosjekter hvor kompleksitet og overvekt av teknikk er en realitet.

FirmaHR Prosjekt
FylkeHele landet
Søknadsfristsnarest

Vi søker Prosjektledere og Byggeledere med teknisk bakgrunn, kompetanse og erfaring til ny landsdekkende avdeling.

Er du den vi er på jakt etter? passer du til en rolle som:

Prosjektleder Teknikk / Byggeleder Teknikk innenfor generelle fagfelt som Elektro, VVS og IKT med spisskompetanse innenfor eksempelvis:

- Automasjon, kybernetikk, høy- og lavspent installasjon, UPS og reservekraft

- Prosess- og komfortkjøling, vannbehandling, varme og sanitær, luft- og rør teknisk

- Nettverk, alarm og signal, data og AV-teknisk, automatisering og instrumentering

Vi ser etter nye medarbeidere som har en personlighet, god faglig kompetanse og erfaring for å kunne møte et økende behov i markedet:

Kvalifikasjoner:

- Teknisk fagskole/ Ingeniør/ Sivilingeniør

- Mesterbrev / Installatør

- Tverrfaglig kompetanse

- Prosjektrelatert erfaring

Prosjektrelevant erfaring vektes høyt (seniorer), men i vår jakt etter gode medarbeidere ønsker vi også at ny-utdannede og kandidater med riktig faglig bakgrunn søker.

Personlige egenskaper:

- Gode lederegenskaper

- Like å jobbe som team

- Bidra til å skape entusiasme og en god bedriftskultur

Stillingsbeskrivelse:

Prosjektleder Teknikk:

Ledelse, planlegging, organisering og styring av komplette prosesser som kundens representant innenfor bygg,- og eiendomsprosjekter. Prosjektleder kan ha roller fra tidligfase via gjennomføring og til overlevering/driftsstart i prosjektene.

Byggeleder Teknikk:

Ledelse og oppfølging av byggeplass, avtaleforvaltning for fag samt bistand til og representant for kundens prosjektledelse. Byggeleder er som regel tilknyttet et fagområde, men kan også ha oppgaver som er tverrfaglige. Byggeleder har sin rolle fortrinnsvis i gjennomføringsfase, men også i faser som overlevering/test og igangsettelse/opplæring av kundens driftsstruktur.

Generelt:

Teknisk Avd. vil bidra til å utvikle nye spennende produkter og tjenester for markedet, stillingene kan muligens derfor også inngå i drift- og beredskapsløsninger som HR Prosjekt leverer til kunder med teknisk komplekse anlegg og høye krav til oppetid som 24/7 drift.

Rollene vil rapportere til Prosjektsjef Teknisk Avd.

Arbeidssted:

Teknisk Avd. i HR Prosjekt AS er landsdekkende og arbeider mot å ha sine ledere i spennende og store prosjekter. Teknisk Avd. vil ha sitt hovedsete i Oslo, men vil ha tilkoblet personell i alle regioner hvor HR Prosjekt er representert i dag og i fremtiden. Det må påregnes noe reiseaktivitet i rollen, og det kan være aktuelt med noe lengre perioder med pendling avhengig av prosjektenes lokasjon.

Vi ønsker søkere fra hele Norge!

Kontakt:

Kenneth Heimdal – Mobil: +47 90 61 83 63 – khe@hrprosjekt.no

Astrid Bugge – Mobil +47 98 00 37 36 – abu@hrprosjekt.no

Søk stillingen her

Vis flere stillinger: