Grunnforvalter/saksbehandler

Finnmarkseiendommen/Finnmárkkuopmodat (FeFo) er en av landets største grunneiere, og har grunnbokshjemmelen til ca. 95 % av Finnmark fylkes landareal. FeFo har 12 000 løpende festekontrakter. Virksomheten ledes av et styre og har 35 ansatte. Vår virksomhet er underlagt Finnmarksloven. Mer om FeFo se www.fefo.no.

FirmaFinnmarkseiendommen
FylkeFinnmark
StedVadsø
Søknadsfrist25.08.2014

FeFo ønsker å rekruttere en grunnforvalter i fast stilling ved avdeling for grunn og rettigheter i Vadsø. Avdelingen innehar et av fylkets mest kompetente fagmiljøer innen forvaltning av grunneiendommer og grunneierrettigheter.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene er utfordrende og allsidige. Behandling av søknader om feste eller kjøp av grunn til ulike formål. Verdivurdering av utbyggings- og tomtearealer. Utarbeidelse av ulike rettighetsdokumenter. Tinglysing av festeforhold og øvrige rettigheter. Arbeid med eiendomsutvikling gjennom reguleringsplaner. Forberedelse og deltakelse i saker som fremmes for jordskifteretten. Ivaretakelse av FeFos grunneierinteresser i ulike sammenhenger. Kvalitetssikring av eiendomsdata. Stillingen vil kunne bli tillagt andre oppgaver.

Arbeidet medfører kontakt og samarbeid med kommuner, kunder, rettighetshavere, planleggere, takstmenn, Statens kartverk lokalt og tinglysingen sentralt. Det må påregnes noe reisevirksomhet.

Ønsket kompetanse

Den vi søker har relevant ingeniør-/høyskoleutdanning. Søkere med annen bakgrunn og som har relevant erfaring og realkompetanse vil også bli vurdert.

Kunnskap om faste eiendommers rettsforhold og tilknyttet lovverk som plan- og bygningslov, matrikkellov samt forvaltningsloven. Relevant erfaring som vektlegges vil være saksbehandlingserfaring, håndtering av eiendomsinformasjon og geodata, praksis i å vurdere tomteverdi og erfaring fra eiendomsutvikling samt arealplanlegging. Ferdigheter innen IKT en forutsetning. Søker må ha førerkort for bil.

Vi ønsker en serviceinnstilt person med god arbeidskapasitet som kan arbeide selvstendig, men likevel er god til å samarbeide. Øvrige personlige egenskaper som vektlegges er analyseferdigheter, evne til problemløsning og god gjennomføringsevne. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Kunnskap om Finnmark og samisk kultur tillegges vekt. Ferdigheter i samisk språk vil være en tilleggskvalifikasjon.

Vi kan tilby et trivelig arbeidsmiljø med gode muligheter for læring og utvikling. Lønn iht. avtale. Vi har gode pensjons- og sykeforsikringsordninger. Finnmark har egen ordning for nedskriving av studielån og lavere skatt.

Kontaktperson: Leder grunn og rettigheter Sverre Pavel tlf. 09975. Søknaden med attester og vitnemål sendes FeFo, Boks 133, 9811 Vadsø. Søknadsfrist: 25. august 2014.

Vis flere stillinger: