Sivilingeniør/ingeniør elektro/IKT, Tromsø

Sweco i Norge er en fremtidsrettet arbeidsplass som øker i popularitet. Vi er nærmere 1200 ansatte fordelt på 30 kontorsteder og jobber innen forretningsområdene Bygg, industri, eiendom, Energi og Infrastruktur. Som rådgiver i Sweco vil du få varierte oppgaver og utfordringer. Hos oss kan du jobbe med prosjekter som bidrar til en bærekraftig samfunnsutvikling. Bli med oss videre, og grip muligheten til å velge et arbeids- og kunnskapsmiljø som skårer høyt på trivsel og stolthet.

FirmaSweco Norge
FylkeTroms
StedTromsø
Søknadsfrist15.09.2014

Sweco i Tromsø har et allsidig kompetansemiljø innenfor bygg- og anleggsteknikk, VA-teknikk, areal og transport og prosjektadministrasjon. Vi ønsker å styrke oss innenfor tekniske installasjoner, og søker derfor etter medarbeidere innen fagområdet elektro/IKT. Som ansatt i Sweco vil du få varierte oppgaver og faglig utvikling gjennom samarbeid med dine nye kollegaer. Vi har et godt arbeidsmiljø, og holder til i moderne lokaler på Lanes senter.

Arbeidsoppgaver:

  • rådgivning og prosjektering av elektro- og teletekniske installasjoner
  • utarbeidelse av anbuds- og arbeidstegninger og beskrivelse
  • deltakelse i team i flerfaglige oppdrag
  • oppdragsledelse

Muligheter:

Er du ute etter nye utfordringer, forandring i hverdagen, nye kollegaer og faglig utvikling, er Sweco stedet for deg. Her får du mulighet til å være med på videreutvikle fagområdet elektro/IKT. I tillegg vil du få flerfaglige arbeidsmuligheter på tvers av Swecos mange markedsområder og mulighet til å utveksle kompetanse med et stort faglig miljø i Sweco. Som rådgiver vil du også få gode muligheter til selv å prege en bærekraftig samfunnsutvikling gjennom verdiskapende løsninger.

Din bakgrunn:

Vi søker etter medarbeidere som:

  • er sivilingeniør eller høgskoleingeniør
  • har erfaring som rådgivende ingeniør eller fra entreprenørvirksomhet
  • er selvstendig, ryddig og resultatorientert
  • har gode samarbeidsevner, godt humør og er serviceinnstilt

Vi tilbyr en jobb i et sterkt flerfaglig miljø med fleksible utviklingsmuligheter og valg av arbeidssted, samt gode ferie- og personalordninger. Vi legger til rette for at våre ansatte lykkes med sine karrierevalg og arbeidsprestasjoner. Og vi vil at du, som oss, er opptatt av å finne løsninger som forener teknikk og miljø, på en bærekraftig måte. Nå ønsker vi å høre fra deg!

Kontaktpersoner:

Espen Åsmo

Gruppeleder

+47 905 90 366

Søk jobben her

Vis flere stillinger: