Maxbo Proff intensiverer satsningen og søker nye medarbeidere

Løvenskiold-Vækerø AS er et ekspansivt og fremtidsrettet konsern med røtter helt tilbake til 1649. Virksomheten omfatter Løvenskiold Handel, Løvenskiold Eiendom og Løvenskiold Skog. Hovedkontoret holder til i Oslo. MAXBO er en av de største og ledende aktørene i bo- og byggevaremarkedet i Norge. Kjeden ble etablert i 1995 av Løvenskiold Handel AS og fremstår i dag som en av bransjens sterkeste kjedekonsepter og merkevarer. MAXBO Proff er en del av MAXBO-konseptet og tilbyr de profesjonelle kundene spesialiserte anlegg med medarbeidere som har 100 % fokus på den profesjonelle kundens produktbehov, logistikkløsninger og fagkompetanse. MAXBO Proff har 8 spesialiserte anlegg, i tillegg er over 50 MAXBO varehus tilknyttet MAXBO Proff.

FirmaLøvenskiold Handel - MAXBO Proff
FylkeAkershus
StedEiksmarka
Søknadsfrist20.08.2014

Direktør drift og utvikling MAXBO Proff

Vi søker en erfaren leder til nyopprettet rolle med fokus på forretningsutvikling og implementering av MAXBO proff sin strategi. Som konseptdirektør arbeider du med utvikling av produkter og tjenester og priser samt vurdering av ulike konsepter. Du er en del av MAXBO Proff sin ledergruppe, og rapporterer til Direktør for Proff. Den rette kandidaten har høyere relevant utdannelse, og ledererfaring med dokumenterte resultater innenfor konseptutvikling, endringsledelse, prosjektledelse og implementering. Du har svært god økonomisk forståelse, og solid erfaring med B2B-salg og markedsføring.

Markedssjef MAXBO Proff

Vi ser etter en erfaren, operativ og selvdrevet markedssjef som skal planlegge, utvikle og koordinere MAXBO Proff sin markedsføring og kommunikasjon, internt og eksternt. Du får ansvar for kompetansebygging og ulike arrangementer, samt bistår de ulike salgsenhetene med lokale markedsaktiviteter. Den rette kandidaten har trolig høyere relevant utdannelse, og minst 7 års erfaring fra salg, markedsføring og kommunikasjon. Markedssjef sitter i MAXBO Proff sin ledergruppe, rapporterer administrativt til MAXBO Markedsdirektør, i matrise til Direktør for MAXBO Proff.

Prisansvarlig MAXBO Proff

Prisansvarlig har ansvar for å sikre god kontroll og effektiv håndtering av prisprosesser i MAXBO Proff, herunder utvikling av rutiner og rapporter og forbedring av systemstøtte. Stillingen innebærer også å sørge for korrekte pristilbud til store Proffkunder, og gjennomføring av etterkalkyler på Proffavtaler. Du utvikler også kalkyleverktøy for Proff-selgere og -kunder. Den rette kandidaten har utdannelse og /eller solid erfaring innen økonomi, markedsføring og B2B-salg. Du har god kjennskap til markedet, og evner å skape relasjoner både internt og eksternt. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til Direktør drift og utvikling MAXBO Proff.

Produktsjef MAXBO Proff

Du får ansvaret for å utvikle og implementere strategien for dører, vinduer, listverk, utforinger og gulv på tvers av alle regioner i MAXBO Proff, samt sikrer oppnåelse av vedtatte budsjetter.

Vi ser etter en produktsjef med solid salgsledererfaring, med kompetanse på økonomiske analyser. Den rette kandidaten har relevant teknisk bakgrunn, og god markeds- og bransjekunnskap. Du har erfaring med å dokumentere og presentere handlingsplaner og strategier. Som person er du grundig og analytisk, med en god helhetsforståelse. Du kommuniserer godt både skriftlig og muntlig. Stillingen er nyopprettet og rapporterer til Direktør drift og utvikling MAXBO Proff.

For mer informasjon om stillingene kontakt Incontro AS ved Christine Hagenlund 993 93 534 eller Anne Herlofson 971 11 195. Se gjerne også lovenskiold.no eller maxboproff.no . Søknad og CV sendes via incontro.no/stillinger innen 20. august

Vis flere stillinger: