Ingeniører - Prosjektledere til Eiendomskontoret

Bodø kommune står ovenfor store og interessante oppgaver knyttet til nærings- og samfunnsutvikling i årene fremover. Byen vokser og passerer snart 50.000 innbyggere, og vi er inne i en offensiv byutvikling. Som fylkeshovedstad i Nordland er Bodø et kompakt og moderne kommunikasjonssenter, med et rikt idretts- og kulturliv, flott natur og sammensatt næringsliv. Kommunen skal være en positiv tilrettelegger og aktiv deltaker for å forme fremtidens Bodø. For å koordinere kommunens arbeid med samfunnsutvikling har vi valgt å organisere dette arbeidet i egen avdelingen som ledes av utviklingssjefen. Stillingen er en del av rådmannens strategiske ledergruppe. Se også www.bodo.kommune.no.

FirmaBodø kommune - Eiendomskontoret
FylkeNordland
StedBodø
Søknadsfrist24.08.2014

Bodø kommune står ovenfor store og interessante oppgaver knyttet til samfunnsutvikling i årene fremover. Byen vokser og passerte nettopp 50 000 innbyggere, og er inne i en offensiv byutvikling. Som fylkeshovedstad i Nordland er Bodø et kompakt og moderne kommunikasjonssenter, med et rikt idretts- og kulturliv, flott natur og sammensatt næringsliv.

Vil du være med å forme fremtidens Bodø-samfunn? Og inngå som en sentral aktør i et sterkt tverrfaglig miljø med konkurransedyktige betingelser og karrieremuligheter?

Ingeniører - Prosjektledere til Eiendomskontoret

For å styrke prosjektseksjonen, søker Eiendomskontoret nå flere nye prosjektledere som kan ta del i den store satsingen som nå skjer i Bodø kommune på eiendomssiden.

I dag er Eiendomskontoret organisert som en egen seksjon i Sentraladministrasjonen, men vil fra 2015 være eget kommunalt foretak. Vi er et sterkt tverrfaglig miljø fordelt på de fire seksjonene prosjekt, grunn, renhold og tjenestebygg. Prosjektseksjonen forvalter betydelige midler til vedlikehold og drift av Bodø kommunes eiendomsmasse, og har ansvar for større utbyggingsprosjekter.

Som prosjektleder vil du være sentral i utvikling av nybygg og videreutvikling av eksisterende anlegg, og vi har mange spennende og store prosjekter på gang de nærmeste årene.

Sentrale arbeidsoppgaver er:

  • Prosjektutvikling, fra idefase til realisering
  • Ivareta byggherrerollen i ulike byggefaser
  • Tett brukerkontakt og medvirkning til praktiske løsningsforslag
  • Overordnet prosjektstyring

Vi søker deg som trives i utviklerrollen, er selvstendig og samtidig god til å samhandle. Du er utdannet ingeniør/sivilingeniør og har gjerne erfaring fra prosjektutvikling/-ledelse. Relevant erfaring kan kompensere for manglende utdanning, og nyutdannede vil også bli vurdert.

Vi tilbyr utfordrende og spennende prosjektlederstillinger med stort faglig spennvidde og innflytelse på fremtidens Bodø. Hos oss vil du møte et bredt fagmiljø med dyktige og erfarne kolleger, og du vil samarbeide tett med eksterne fagmiljø og leverandører.

I disse stillingene som prosjektleder ved Eiendomskontoret, tilbyr vi nå konkurransedyktige betingelser med gode pensjons- og forsikringsordninger, faglig videreutvikling og karrieremuligheter.

For nærmere informasjon, ta kontakt med Berit Laastad hos Essensi AS tlf. 971 60 626 eller

eiendomssjef Thor-Arne Tobiassen tlf. 913 99 143.

Henvendelser til Essensi AS behandles konfidensielt, om ønskelig også ovenfor oppdragsgiver.

Søknad sendes elektronisk via www.bodo.kommune.no – ledig stilling.


Vis flere stillinger: