Terje Nysether Wibe (Foto: Ingar Næss)

Terje Nysether Wibe ny adm dir Mercell Holding

Terje Nysether Wibe blir ny administrerende direktør i Mercell Holding AS fom. august 2014. Wibe overtar rollen etter Asbjørn Kristiansen som har ledet selskapet siden oppstarten i 1999.

«Vårt klare mål er å vokse innenfor hele EU-regionen, og når EU-rådet i februar i år vedtok nye anskaffelsesdirektiver som innen 2018 gjør det lovpålagt for alle offentlige anskaffelser å gjennomføres med løsninger som våre, så ønsket vi en solid styrking av vår strategiske og kommersielle kraft. Til å lede arbeidet med å skape solid og lønnsom vekst for selskapet så er vi svært fornøyd med å ha ansatt Terje Nysether Wibe, som har den erfaringen og kompetansen som selskapet behøver fremover.

- Terje vil tilføre Mercell spisskompetanse og tyngde innenfor strategisk lederskap, organisasjonsutvikling, markedsorientering og vekst, samt sterk kommersiell fokus både nasjonalt og internasjonalt. Han fremstår som en samlende og tydelig leder som evner å få folk med seg, og som over år har levert gode resultater i en rekke ledende og krevende stillinger innenfor ulike sektorer. Han seneste erfaring som Partner i konsulentselskapet Inventura AS innebærer også at han har med seg et solid fundament for å utvikle og posisjonere Mercell langs flere spennende markedsakser. Vi gleder oss til å få han ombord, sier styreleder Ole-Bjørn Gjerde.

- Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på jobben i Mercell som er et fantastisk spennende selskap, med en godt etablert posisjon i et marked som er i sterk vekst. Vi skal utvikle selskapet videre fra dagens fundament, og ha fokus på å styrke vår markedsposisjon gjennom en aktiv og systematisk bearbeiding av de markedsmuligheter som selskapets fulle bredde av produkter muliggjør. Ikke minst har Mercell allerede en solid posisjon i Skandinavia og Baltikum, og jeg anser fremover hele EU-regionen som et viktig marked for selskapet. Jeg ser frem til å tatt fatt på dette arbeidet sammen med alle de dyktige medarbeiderne selskapet har, både i Norge og de øvrige land, sier påtroppende administrerende direktør i Mercell Holding AS, Terje Nysether Wibe.

Mercell Holding AS er et norsk konsern som er store i Nord-Europa innenfor webløsninger knyttet til elektroniske anskaffelsesprosesser.