Forvaltning av vegar, - arealplanar og trafikktrygging

Statens vegvesen arbeider for at både gåande, syklande, køyrande og kollektivreisande skal komme trygt fram. Vi planlegg, bygger, drifter og vedlikeheld riks- og fylkesvegar og har tilsyn med køyretøy og trafikantar. Som vegadministrasjon for fylkeskommunane og staten yter vi fagleg grunnlag for politiske avgjerder og set dei ut i livet. Vi er ein stor samfunnsaktør med over 6000 engasjerte medarbeidarar med brei kompetanse fordelt på Vegdirektoratet og fem regionar.

FirmaStatens vegvesen Region vest
FylkeSogn og Fjordane
StedFørde
Søknadsfrist20.08.2014

I Vegavdeling Sogn og Fjordane er det ledige stillingar på Plan- og forvaltningsseksjonen fordi 2 medarbeidarar har fått annan jobb i etaten. Vi jobbar med arealplanar og forvaltningssaker langs riks- og fylkesvegane td. avkøyrsler, byggjegrenser og skilthandsaming. Trafikktrygging og trafikktryggingstiltak er også viktige arbeidsoppgåver for oss.

Likar du å jobbe i eit aktivt miljø der samarbeid er viktig? Er du omgjengeleg og har godt humør? Likar du utfordringar og å ha mange ballar i lufta? Då er gjerne dette aktuelle jobbar for deg.

Arbeidsoppgåver:

• Trafikktrygging internt og i samarbeid med kommunane

• Forvaltning av vegnettet (avkøyrsle/ leidningar og dispensasjon frå byggegrense )

• Andre oppgåver innafor seksjonen sitt ansvarsområde

Kvalifikasjonskrav:

• Utdanning frå universitet eller høgskule, minimum 3 år

• Ynskjeleg med kunnskapar frå ei eller fleire av dei aktuelle arbeidsoppgåvene

• Gode norskkunnskapar, både munnleg og skriftleg

• Førarkort for personbil

Dersom du har teke heile eller delar av utdanninga di i utlandet, må den vere godkjend av NOKUT ( www.nokut.no).

Det vil og bli lagt vekt på:

• Evne til å ta initiativ, jobbe sjølvstendig og strukturert

• God samarbeidsevne og evne til å skape gode resultat saman med andre

• At kompetansen til søkar høver inn i den samla kompetanse på seksjonen

Vi tilbyr:

Interessante arbeidsoppgåver i ein organisasjon med stort fagmiljø, med gode høve for personleg og fagleg utvikling. Vi har fleksibel arbeidstidsordning og gode velferdstilbod.

Gunstige pensjons- og låneordningar i Statens pensjonskasse. Løn i samsvar med etaten sin lønspolitikk. Den vert trekt 2 % til Statens Pensjonskasse

Statens vegvesen skal vere prega av mangfald, og dei tilsette hos oss skal spegle befolkninga. Vi oppmodar alle som er kvalifiserte til å søkje jobb hos oss – uavhengig av alder, funksjonsevne, kjønn, seksuell orientering, religion og etnisk bakgrunn. Vi legg vekt på å leggje arbeidsforholda til rette dersom du har behov for det.

Opplysningar om søkjar kan bli offentlege sjølv om søkjar har oppmoda om ikkje å bli ført på søkjarlista. Dersom oppmodinga ikkje blir teke til følgje, skal søkjar varslast om dette.

Søk stillinga her

Kontaktpersonar:

Vigdis Lobenz

tlf: +47 57724054

mob: +47 97517380


Vis flere stillinger: