Distriktssjef Midt-Norge

ACO Nordic AS inngår i den nordiske ACO Nordic subgroup som eies av det tyske ACO konsernet. Konsernet har en omsetning på over 5 mrd. kroner. I Norge omsetter vi for ca 27 millioner og vi er 6 ansatte. Vårt norske kontor ligger på Fornebu. Vi selger ACO produkter primært til VA og VVS markeds segmentet i Norge.

ACO Nordic AS er markedsledende innen salg av spesialprodukter blant annet innen drenering, og leverer primært via grossister og forhandlere. Vi forsterker vår organisasjon ytterligere og søker nå en Distriktssjef som får muligheten til å være en del av en spennende organisasjon i vekst og med et sterkt internasjonalt industrikonsern i ryggen. 

FirmaSalesJobs for ACO Nordic
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfristsnarest

Er du sulten på en ny spennende utfordring, kan dette være din mulighet!

Som Distriktssjef i ACO Nordic AS får du salgs - og markedsansvar i et stort geografisk område. Du får fullt mandat til å være med å påvirke selskapets topplinje og utvikling. Du vil i samarbeid med et faglig kompetent team nasjonalt og Nordisk ha som hovedoppgave å utvikle våre største kunder, identifisere nye samarbeidspartnere og prosjekter. Vi tilbyr personlige utviklingsmuligheter, teknisk opplæring hos våre datterselskaper internasjonalt og svært gode lønns og forsikringsordninger.

Vi søker deg som har bakgrunn som rørlegger, tekniker eller ingeniør rettet mot VA/VVS bransjen og er sulten på en ny spennende utfordring. Du er en sterk resultatdrevet og forretningsorientert profil som har lyst til å drive med prosjekt - og produktsalg. Det er en fordel at du har jobbet med tilbud/anbudsprosesser tidligere. Du fremstår som en besluttsom og fleksibel person som lett skaper tillit hos dine kunder.

Du er velkommen til å ta kontakt for en uformell prat med Ken-Robin Utvik på tlf.: 92604175 eller Administrerende Direktør Ragnar Sulejewski tlf.: 91687882.

Registrer CV og søk via link

Vis flere stillinger: