Prosjektleder - avdeling Drift og vedlikehold (DV)

 Ålesund kommunale Eiendom KF er kommunes eiendomsselskap, med ansvar for bl.a. nybygg, utvikling, drift, vedlikehold og forvaltning av kommunens eiendomsmasse. Eiendommene er på totalt 270.000 m2 og er sammensatt av boliger, omsorgssenter/sykehjem, skoler, barnehager, kultur- og idrettsbygg m.m. Eiendomsselskapet har 23 ansatte i et bredt faglig miljø med ingeniører og arkitekter, samt medarbeidere innenfor økonomiske og merkantile fag.

FirmaÅlesund kommunale Eiendom
FylkeMøre og Romsdal
StedÅlesund
Søknadsfrist28.08.2014

100 % fast stilling i avdeling Drift og vedlikehold (DV).

Prosjektlederen vil primært få ansvar for gjennomføring av prosjekt i forbindelse med vedlikehold, ombygging og rehabilitering av eksisterende bygningsmasse, og vil være byggeiers representant under planlegging, gjennomføring og overtakelse av prosjektene.

Vi søker etter bygningsingeniør med utdannelse på nivå med bachelor eller 2-årig høyskole. Det er ønskelig med erfaring og evne til å finne praktiske og gode løsninger i samarbeid med brukere, planleggere, håndverkere og entreprenører.

Vi tilbyr lønn etter avtale med kommunale ansettelsesvilkår, pensjonsordning i KLP, IA-bedrift, fleksibel arbeidstidsordning og faglig utvikling, samt varierte og utfordrende arbeidsoppgaver i et tverrfaglig og godt arbeidsmiljø.

Nærmere opplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til:

leder av DV-avd. Birger M. Hjelle, tlf. 70 16 22 18.

Generelt:

Vi ber om at søknad sendes elektronisk (se www.alesund.kommune.no under "Ledige stillinger"). Har du ikke pc med internett-tilgang selv, har Servicetorget, 1. etasje, Ålesund rådhus, NAV og de fleste bibliotek pc til utlån. Her kan du også få veiledning og hjelp om du skulle trenge det.

Vi godtar skriftlig søknad, men da må kommunens særskilte søknadsskjema benyttes. Skjemaet kan hentes i Servicetorget, 1. etasje, Ålesund rådhus, NAV Ålesund, Ålesund bibliotek, rådhuset eller bibliotekfilialen, Moa helsehus. Det kan også lastes ned fra internettsida vår, eller ring tlf. 70 16 20 00.

Det skal sendes en søknad for hver stilling det søkes på (hvert arkivsaknr.).

Det skal ikke sendes inn papirkopier av vitnemål og attester sammen med skriftlig søknad; disse skal først framvises i forbindelse med et eventuelt intervju. Søker kan også bli bedt om å sende inn rettkjent dokumentasjon i forkant av intervjuet.

Bekreftelsesbrev på mottatt søknad sendes ut rundt dato for søknadsfrist.

Søkers navn vil normalt bli offentliggjort i forenklet søkerliste. Søker kan be om unntatt offentlighet, men må begrunne dette skriftlig, jf §25 i offentleglova. Kan ikke kommunen imøtekomme ønsket, vil søker bli varslet før søkerlisten ferdigstilles.

Lønn for stillinger som omfattes av hovedtariffavtalens kap. 4: Se internettsida vår under "Ledig stilling". For stillinger som ikke omfattes av dette kapittelet gjelder lønn etter avtale, avhengig av kvalifikasjoner/lokal lønnsavtale for Ålesund kommune.

God pensjonsordning i KLP med 2% innskudd av lønn.

6 måneders prøvetid for faste stillinger.

Det kreves autorisasjon for tilsetting i fagstillingskoder som sykepleier, hjelpepleier, omsorgsarb. m.fl.

For noen stillinger (i skole, barneomsorg, helse- og sosialtjenesten) stilles det krav til godkjent politiattest og/eller tuberkulinprøve og/eller undersøkelse for meticillinresistente gule stafylokokker (MRSA). Dette skal ikke følge søknaden, men forevises dersom du blir tilbudt stilling hos oss, og aksepterer tilbudet.

Vis flere stillinger: