Fagleder - geodataingeniør - saksbehandler kart og oppmåling

Gran på Hadeland har ca 13 500 innbyggere. Kommunen er en time unna Oslo, bare 40 minutter fra Gardermoen og resten av verden. Det går tog til Oslo hver time. Kommunen opplever vekst og positiv utvikling, og har klare mål om god tjenestekvalitet og service til

innbyggerne. Gran er kjent for sitt særegne kulturlandskap og har et næringsliv med allsidig jord- og skogbruk, service og industri. Kommunen byr på et variert kulturliv og gode muligheter for friluftsliv og fritidsaktiviteter. Med levende grendemiljøer og trivelige sentra er Gran et godt sted å leve og et godt sted å bo. www.gran.kommune.no

FirmaGran kommune
FylkeOppland
StedJaren
Søknadsfrist07.09.2014

Arbeidsoppgaver

Saksbehandling og arbeid med eiendomsfag herunder geodata, oppmåling, matrikkel og seksjonering m.v. Arbeidet omfatter også saksforberedelse av saker til behandling i politiske utvalg. 

Stillingen har fagansvaret innenfor kart og oppmåling. Det er tre medarbeidere (landmåler, prosjektmedarbeider, kartansvarlig) som du vil ha et faglig ansvar for å følge opp og fordele arbeidsoppgaver til. 

Du vil representere kommunen i ulike prosjekt- og utviklingsnettverk på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Vi er i gang med et prosjekt med å forbedre matrikkelen i samarbeid med Kartverket. Stillingen har prosjektlederansvaret for dette prosjektet. 

Ut i fra erfaring og utdanning til en nyansatt vil en kunne vurdere arbeidsoppgavene og arbeidsfordelingen innad i avdelingen.

Krav til kompetanse

Vi søker etter en person med relevant utdannelse på høgskole- eller universitetsnivå innen eiendomsfag og geomatikk. 

Erfaring med saksbehandling innen plan- og bygningsloven, matrikkelloven og eierseksjonsloven, og erfaring med gjennomføring av oppmålingsforretning er ønskelig. 

Nyutdannede kan også søke.

Personlige egenskaper

Vi ønsker en person med god faglig tyngde og som er tydelig i sine faglige råd. 

Du må være serviceorientert og ha gode kommunikasjonsevner, da arbeidet består av mye publikumskontakt og veiledning. 

Du må ha evne til organisere og fordele arbeidet mellom medarbeiderne . 

Søkere må ha god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. 

Personlig egnethet og evne til å trives i et hektisk, utfordrende og hyggelig arbeidsmiljø, vil bli tillagt vekt.

Vi kan tilby

Et trivelig arbeidsmiljø 

Meget gunstige pensjons- og forsikringsordninger 

Lønn etter avtale i henhold til kommunal tariffavtale 

IA og Fysak kommune

Annet

Gran kommune er opptatt av mangfold, og vi oppfordrer derfor alle som er kvalifisert til å søke hos oss, uansett alder, kjønn, funksjonshemming, nasjonal eller etnisk bakgrunn. Vi tilpasser arbeidsplassen om du har behov for det.

Som hovedregel oppføres alle søkere på offentlig søkerliste. Søkere som anmoder om å bli unntatt fra denne, bes begrunne dette i søknaden. Dersom anmodningen ikke kan tas til følge, vil søker bli kontaktet før søkerlisten offentliggjøres. Jfr. Offentleglova §25 annet ledd.

Søknad sendes

Vi oppfordrer alle til å søke elektronisk via Gran kommune sin hjemmeside. Bistand til utfylling kan fås ved å ta kontakt med kommunetorget på tlf 61 33 84 00

Bekreftede kopier av vitnemål og attester fremlegges kun på forespørsel.

Søknadsfrist 07.09.2014 Utlyst dato 23.07.2014 Vårref 14/01626

Kontaktperson Leif Arne Vesteraas, Kommunalsjef, tlf: 97728239, leif.arne.vesteraas@gran.kommune.no

Vis flere stillinger: