Fast rådgiver ved Norsk kulturminnefond

Norsk kulturminnefond er underlagt Klima- og miljødepartementet med ansvar for tildeling av tilskudd til bevaring av faste kulturminner og fartøy. Virksomheten er nasjonal med administrasjon på Røros. For tiden har vi 14 faste ansatte.

FirmaNorsk Kulturminnefond
FylkeSør-Trøndelag
StedRøros
Søknadsfrist18.08.2014

Arbeidsoppgavene er knyttet til virksomhetens løpende kulturminnefaglige arbeid med informasjon og rådgivning til søkere. Arbeidet består av saksbehandling og vurdering av søknader, faglig oppfølging og kontakt med prosjektansvarlige og antikvariske myndigheter.

Kvalifikasjoner

Det kreves høyere utdannelse fra universitet/høyskole med bygningsantikvarisk spesialisering (arkitekt eller bygningsantikvar). Alternativt kan søkere med relevant yrkesutdannelse og lang erfaring fra bygningsvern komme i betraktning. Det legges vekt på praktisk erfaring fra rådgiving og god innsikt i økonomi, byggtekniske, materialmessige og håndverksmessige forhold. Erfaring fra arbeid med verdiskaping og utviklingsarbeid samt en god samfunnsmessig forståelse er en fordel.

Generelle kvalifikasjoner

Det legges vekt på erfaring fra offentlig forvaltning. Generelt krevesgode IKT kunnskaper, sikker språkføring, gode samarbeidsevner, samt interesse for arbeidsfeltet.

Avlønning

Avlønning skjer som rådgiver (ltr 53-59) etter minimum 5 års relevant praksis, alternativt som førstekonsulent (ltr 48-52) ved kortere relevant praksis. Arbeidssted er Røros.

Søknadsfrist/tiltredelse

Mandag 18. august d.å. Søknad sendes til: Norsk kulturminnefond, Bergmannsgata 17, 7374 Røros eller e-post post@kulturminnefondet.no

Vi ønsker snarlig tiltredelse.

Ønsker du nærmere opplysninger om stillingen kan spørsmål om dette rettes til:

kontorsjef Arnstein Brekke, tlf. 73 10 36 07/909 76 119 eller

underdirektør Eli Heirung tlf. 73 10 36 09/952 63 064

Vis flere stillinger: