Avdelingsleder Skien - IcopalTak

IcopalTak har totalt ni avdelinger og beskjeftiger over 200 taktekkere. Det gjør oss til en av Norges største takentreprenører målt i omsetning og menneskelige resurser.

IcopalTak tekker alle typer bygg og boliger og vi er også store på radonsperrer. Vårt kvalitetssikringssystem gjør oss profesjonelle i alle ledd, fra forprosjektering til overlevering av FDV-rapporter og sluttdokumentasjon. Vi utfører alle typer rehabiliteringer / nybygg av flate tak. Det være seg alt fra garasjer, terrasser og eneboliger, til større borettslag og næringsbygg. Vi utfører også service & vedlikehold.

FirmaIcopalTak Skien
FylkeTelemark
StedSkien
Søknadsfristsnarest

IcopalTak søker nå en driftig og fremoverlent leder til sin avdeling i Skien. Vi søker deg som besitter kombinasjonen av faglig tyngde og forretningsorientering, og som har ønske og vilje til å lede og utvikle avdelingen videre. Du vil få ansvaret for en avdeling bestående av ca 14 taktekkere og en prosjektleder, hvor prosjektene varierer i størrelse og kompleksitet. Du bør ha et betydelig bransjenettverk mot entreprenører og rådgivende miljøer, og erfaring fra bygg og anlegg er derfor en absolutt fordel. Stillingen rapporterer til Direktør for IcopalTak.

Arbeidsoppgaver

  • daglig drift av avdelingen i Skien, herunder budsjett og resultatansvar
  • kalkulering av nye prosjekter og anbudsregning
  • oppfølging og utvikling av eksisterende kundeportefølje
  • oppsøkende salg mot nye kundegrupper
  • kvalitetssikring og HMS
  • personalansvar for prosjektleder
  • prosjekter og ad hoc

Ønskede kvalifikasjoner

  • teknisk bakgrunn, herunder ingeniør, teknisk fagskole eller fagbrev/mesterbrev
  • solid teknisk kompetanse og erfaring fra bygg og anlegg
  • erfaring fra entreprenør er en fordel men ikke et krav
  • erfaring fra løsningssalg og forhandlinger er en fordel
  • solid markeds- og forretningsforståelse

Personlige egenskaper

For å lykkes i rollen må du trigges av å skape verdi for både kunder og og egen organisasjon. Du må ha evne og vilje til å stå på, og se forretningsmuligheter der de finnes. Å være sterk på relasjonsbygging og kommunikasjon er viktige egenskaper, og det samme er evne til å jobbe selvstendig samtidig som du er dyktig til å koordinere. At du er strukturert og etterrettelig er en selvfølge.

Vi tilbyr

Dette er en spennende mulighet til å få være med å bygge noe nytt og bli en del av et markedsledende selskap. IcopalTak kan tilby konkurransedyktige betingelser og svært gode sosiale ordninger. IcopalTak er et selskap som satser på å utvikle sine medarbeidere, og organisasjonen preges av stor åpenhet og lav turn-over. Miljøet beskrives best som profesjonelt uformelt. IcopalTak er stolte av sine ansatte og de ansatte er stolte av IcopalTak.For mer informasjon ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Randstad, Ulrik Langabø på tlf. 406 42 472 eller ulrik.langabo@randstad.no

Søk stillingen her eller se www.randstad.no for link til søknadsskjema. Alle søknader blir behandlet konfidensielt.

Vis flere stillinger: