Sivilingeniør/energirådgiver - Narvik eller Trondheim

FirmaEnerconsult
FylkeFlere fylker
StedNarvik eller Trondheim
Søknadsfrist01.09.2014

Kvalifikasjoner:

  • Formell utdanning på master-/sivilingeniørnivå med energi i fagkretsen eller tilsvarende kompetanse innen byggfag og energirådgivning. Relevant studieretning er byggfag, ventilasjon, varme og kombinasjonen energi og miljø.
  • Tilfredsstille kompetansekravene som ansvarlig ekspert for energimerking av yrkesbygg og nye bygninger ihht Energimerkeforskriften § 18.
  • Erfaring i bruk av energiberegningsprogrammet SIMIEN.
  • Erfaring innenfor følgende områder: NS3031, NS3700, NS3701, TEK og Energimerkeforskriften.
  • Tilleggsutdanning og praksis innenfor passivhus/plusshus, BREEAM-sertifisering av bygg, klimagassregnskap, miljøfag, økonomi og større energi-/varmesystemer vektlegges.

Faggruppe for energirådgivning har seks ansatte og leverer tjenester over hele Norge innen energieffektivisering, energiomlegging og miljøkonsekvenser av energibruk. En vesentlig del av gruppens oppdrag har vært knyttet til en langsiktig leveranse av svartjeneste for Enova SF. Under en nasjonal anbudskonkurranse i 2012 klarte Enerconsult å vinne oppdrag om drift av Enova Svarer for 2013-2014 med opsjon for perioden 2015-2017. Enova Svarer er en landsdekkende rådgivningstjeneste rettet mot private husholdninger, næring og industri.

Den nyansatte vil inkluderes i faggruppe for energirådgivning sammen med erfarne medarbeidere som også har verdifull kompetanse innen veiledning og kundebehandling. Den nyansatte vil få delta i utviklende samarbeid med Enova SF og andre offentlige etater.

Fagmiljøet på Enerconsult står foran en rekke betydningsfulle utfordringer som kommer i kjølevannet av energi- og klimatiltak som gjennomføres nasjonalt. Vi søker dermed etter kandidater som er interessert i fremtidige energiløsninger, energieffektivisering og som er opptatt av omlegging mot mer bærekraftig energibruk.

Vi tilbyr:

  • en utviklende jobb i et innovativt miljø
  • deltakelse i videreutviklingen av faggruppen innenfor energirådgivning
  • gode lønnsvilkår og godt tilrettelagte personalordninger.

Kvinnelige sivilingeniører oppfordres til å søke på stillingen.

Stillingen planlegges opprettet i Narvik eller i Trondheim, men andre lokasjoner kan vurderes.

Dersom du ønsker ytterligere informasjon om stillingen, eller om Enerconsult generelt, send en e-post til post@enerconsult.no eller ta kontakt med Torben Søraas på tlf. 951 58 148.

Vi ber om at søknad sendes post@enerconsult.no snarest og senest innen 01.09.2014. 

Vis flere stillinger: