Tømrer / maler - Bygge- og eiendomstjenesten

Sør-Trøndelag fylkeskommune har ca 2800 ansatte. Arbeidsområdene til fylkeskommunen er opplæring (22 videregående skoler m.v.), tannhelse (30 tannklinikker), regional utvikling, kultur, næringsutvikling og samferdsel. Fylkeskommunen er politisk styrt gjennom fylkestinget og de utvalg dette oppnevner.

FirmaSør-Trøndelag fylkeskommune
FylkeSør-Trøndelag
StedTrondheim
Søknadsfrist22.08.2014

Bygge- og eiendomstjenesten forvalter Sør-Trøndelag fylkeskommunes bygninger på ca. 260 000 kvm BTA. Eiendomsporteføljen inneholder skoleanlegg, tannklinikker, administrasjonsbygg, samferdselsbygg og utleiebygg. Ca to tredjedeler er lokalisert i Trondheim Kommune.

Vår vedlikeholdsavdeling består av 9 dyktige håndverkere. Den er et viktig virkemiddel vår totale eiendomsstrategi. Avdelingen bidrar i vesentlig grad både når det gjelder å dekke ombyggingsbehov vedlikeholdsbehov.

Arbeidsoppgaver

Arbeidsoppgavene er varierte, komplekse og med krav til bred og god faglig vurderingsevne. Oppdragene er knyttet til Sør-Trøndelag fylkeskommunes eide og leide arealer. I tillegg til rent faglige oppgaver, vil det også være oppgaver innenfor bygningsdrift. Avdelingen har for tiden ikke egne servicebiler så det må påregnes bruk av privatbil til transport av mindre byggematerialer og handverktøy. Godtgjørelse etter offentlig regulativ og kompensasjon iht. avtale.

Kvalifikasjoner

Erfaring fra vedlikehold av bygninger

Utdanningsretning

Bygg og anlegg

Utdanningstittel: Tømrer, maler

Utdanningsnivå

Fagbrev / Mesterbrev

Personlige egenskaper

Resultatorientert

Tilpasningsdyktig

Språk

Norsk

Vi tilbyr

Utfordrende og spennende oppgaver i fagmiljø.

Faglig stimulerende og hyggelig arbeidsmiljø

Lønn etter avtale.

Gode forsikrings- og pensjonsordninger.

Andre opplysninger

Reisevirksomhet: Noe reisevirksomhet må påregnes

Startdato for ansettelse/vikariat/engasjement: 01.01.2015

Arbeidssted:

Sør-Trøndelag fylkeskommune, 7004 Trondheim

Kontaktinfo:

Dag Morset, Vedlikeholdssjef, (+47) 73866117

Søk stillingen her