Byggesaksbehandlere

Moss er senter for Mosseregionen som er inne i en rivende utvikling med stor forventet befolkningsvekst i årene framover. Vi ønsker deg med på laget for å møte utviklingen med høy kompetanse og kvalitet!

FirmaMoss kommune - plan miljø og teknisk
FylkeØstfold
StedMoss
Søknadsfrist22.08.2014

Ved Kommunalavdeling plan miljø og teknisk er det ledig to faste 100% stillinger som byggesaksbehandlere.

Om virksomheten:

Kommunalavdelingen har 43 ansatte og består av 4 fagavdelinger: Miljø, VVA (Vei, vann og avløp), Plan- og byggesak og Geodata (Oppmåling, kart, seksjonering og eiendomsskatt). Den ledige stillingen er tillagt fagavdeling Plan- og byggesak som per i dag har 10 ansatte.

Byggesaksbehandlere (Ref. nr. 14/3455)

Hovedarbeidsoppgaver/-områder:

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak være knyttet til byggesaksbehandling etter plan- og bygningsloven samt tilsynsoppgaver i forbindelse med byggesaker. Øvrige arbeidsoppgaver vil være oppfølging av ulovligheter, skrive saker til politisk behandling og utarbeide og oppdatere rutiner i forhold til interkontroll. Stillingene innebærer stor grad av faglig selvstendig arbeid innenfor sitt fagområde.

Kvalifikasjonskrav:

Arkitekt, jurist, sivilingeniør/ingeniør eller annen relevant utdannelse. God muntlig og skriftlig fremstillingsevne, samt gode norskkunnskaper er nødvendige kvalifikasjoner.

Følgende vektlegges:

God arbeidskapasitet, evne til samarbeid, til å ta initiativ og evne til å arbeide systematisk og selvstendig er egenskaper som vektlegges. Videre tillegger vi personlig egnethet stor vekt. Vi ser gjerne at du som søker har noen års erfaring innenfor dette fagområdet, men vi oppfordrer også nyutdannede til å søke.

Mangfoldserklæring:

Moss kommune ønsker å være representativ for mangfoldet i befolkningen. Alle kvalifiserte kandidater oppfordres til å søke stilling uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemming eller etnisk bakgrunn.

Lønns-/arbeidsvilkår:

Tilsetting på vanlige vilkår. Lønn etter lov- og avtaleverk.

Vi kan tilby:

Vi tilbyr et tverrfaglig arbeidsmiljø med høy kompetanse. Vi har et sosialt arbeidsmiljø med faglig diskusjoner og stor takhøyde. Oppgavene er utfordrende med varierende form og størrelse.

Nærmere opplysninger ved:

Kommunalsjef Jens Terkelsen tlf: 950 84 779 eller byarkitekt Nils Ellefsen tlf: 959 66 232.

Søknad og CV sendes via Moss kommunes elektroniske søknadsskjema. For informasjon om elektronisk søknad, se

Moss kommune under menypunktet stilling ledig

Vis flere stillinger: