Rådgiver fysisk sikkerhet

Brønnøysundregistrene sørger for orden og oversikt over økonomiske forhold i Norge. Gode nettløsninger er viktig i vårt arbeid med å forenkle kontakten mellom myndigheter, næringsliv og befolkningen. Brønnøysundregistrenes orden, forenkling og digitalisering legger grunnlag for økt verdiskapning i Norge. Vi er 580 ansatte. Mer om oss på brreg.no og altinn.no.

FirmaBrønnøysundregistrene
FylkeNordland
StedBrønnøysund
Søknadsfrist01.09.2014

Brønnøysundregistrene utvikler og driver mange av samfunnets viktigste registre ogelektroniske løsninger. Vistår foran en større prosess med å utvikle og utbedre arbeidet med eksisterende og nye krav til sikkerhet.

Nå styrker vi vår sikkerhetsorganisasjon for å være best mulig rustet for store oppgaver som at dagens registersystemer skal erstattes, og vi skal inn i nye lokaler i 2020. Som rådgiver vil du være en bidragsyter inn mot det daglige sikkerhetsarbeidet og vårt overordnede arbeid med informasjonssikkerhet.

Sentrale arbeidsoppgaver:

  • ansvar for fysisk sikring av inne- og utearealer knyttet til Brønnøysundregistrenes ulike lokasjoner og bygninger
  • ansvar for internkontrollaktiviteter og dokumentasjon knyttet til fysisk sikring, nødstrømsforsyning og teknisk drift av datahaller og øvrige tekniske rom og lokaler
  • forvalte systemer og løsninger knyttet til adgangskontroll, alarmanlegg, skallsikring og periferisikring av bygningsmassen

Dette får du hos Brønnøysundregistrene:

  • et arbeidsmiljø med en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen
  • gode utviklingsmuligheter
  • fleksibel arbeidstid
  • medlemskap i Statens Pensjonskasse som er en av Norges beste pensjonsordninger

Gode flyforbindelser gjør det enkelt å reise til og fra Brønnøysund, som er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud. For deg som liker friluftsliv, gir Helgelandskysten et utall muligheter.

Stillingen er fast og for tiden plassert i seksjon Fellestjenester i Administrasjonsavdelingen. Stillingen er avlønnet som rådgiver i ltr. 50–66 (kr. 429 700-569 700 per år), avhengig av kvalifikasjoner. Det trekkes 2 % innskudd til Statens pensjonskasse fra lønnen din. Prøvetiden er seks måneder.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

Du må ha minimum 3-5 års høyere utdanning tilsvarende bachelor eller master innen relevant fagområde, og erfaring innen fysisk sikkerhet og drift av tekniske anlegg. I spesielle tilfeller kan realkompetanse med særskilt relevans for stillingen kompensere for utdanningskravet.

Vi vektlegger at du har gode samarbeidsevner, er engasjert, strukturert og kvalitetsbevisst. Du må kunne jobbe både selvstendig og i team og være god til å formulere deg både skriftlig og muntlig. Du må være leveransedyktig og en pådriver innenfor ditt fagfelt.

En arbeidsplass med stort mangfold

Som IA-etat (Inkluderende Arbeidsliv) er vi opptatt av mangfold og oppfordrer kvalifiserte kandidater til å søke uavhengig av alder, kjønn, funksjonshemning, kulturell eller etnisk bakgrunn.

Ta gjerne kontakt med oss

Hvis du har spørsmål om stillingen, kan du ta kontakt med underdirektør Tom Ragnar Andersen på telefon 414 16 199 eller sikkerhetsansvarlig Olav Melteig på telefon 905 85 412.

Vi ber om at du legger ved CV og vitnemål/attester til den elektroniske søknaden - søk her

Vis flere stillinger: