Bilfinger Construction søker Formann Betong – Eiganes-prosjektet Stavanger

Bilfinger er et tysk konsern med over 67000 ansatte med virksomheter fordelt over 42 land. Konsernet har en omsetning på over 60 milliarder kroner. Bilfinger Construction er en del av Bilfinger konsernet og har hovedsete i Wiesbaden , Tyskland. Bilfinger Construction utgjør ca 20 % av Bilfinger konsern. Bilfinger Construction er delt inn i egne selskaper for tunnel, betong konstruksjoner, kraftlinjer, spennteknikk, stål, marine, offshore og fundamentering. Bilfinger Construction etablerte seg i Norge i 2012 med hovedkontor på Brynseng som et NUF (Norskregistrert utenlandsk foretak). Bilfinger har tidligere vært representert i Norge siden 2003. Bilfinger Construction Norge er i sterk vekst og satser på å bli en ledende aktør på bygging av større infrastrukturprosjekter i Norge.

FirmaBilfinger Construction
FylkeRogaland
StedStavanger
Søknadsfrist08.08.2014

Vi søker dyktig Betongformann til Norges største samferdselsprosjekt Eiganes-prosjektet Stavanger.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

  • Svært gode samarbeidsevner internt og mot byggherrer
  • God kjennskap til prosesskoder og NS koder
  • God kjennskap til kvalitet og arbeidsprosedyre
  • HMS orientert og kvalitetsbevisst
  • Høy fokus på fremdrift
  • Evne til å takle utfordrende situasjoner og finne gode løsninger
  • Beherske norsk og engelsk

Bilfinger tilbyr spennende oppgaver med de mest krevende og interessante anleggsprosjektene i Norge, konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt unike utviklingsmuligheter i et internasjonalt og sterkt faglig miljø.

Hvis du er den rette personen så vil vi gjerne ha deg inn på laget.

Kontakt: 

 Prosjektleder Ola Kvammen, 0047 951 91 931, ola.kvammen@bilfinger.com eller Prosjektleder Betong Ole Grindhagen, 0047 992 17 368, ole.grindhagen@bilfinger.com


Vis flere stillinger: