Maskinførere, knuseverkoperatører, basepersonell

Busengdal Transport AS er en solid og ledende bedrift innen anleggsfaget i Møre og Romsdal. Arbeidsstokken vår er på 85 personer, og vi kan tilby et variert og stabilt arbeidsmiljø.

FirmaBusengdal Transport
FylkeMøre og Romsdal
StedStordal
Søknadsfrist25.07.2014

Vi ønsker å knytte til oss selvstendige personer som også jobber bra i et team. Busengdal har stort fokus på kvalitet og HMS. Vi har forventninger til våre medarbeidere om å stille store krav til seg selv og sine kollegaer. Selskapet har solid økonomi og besitter en stor og moderne maskinpark.

I forbindelse med økt oppdragsmengde og mange nye spennende prosjekter i tiden framover, søker vi etter følgende:

Maskinførere

Vi søker allsidige og dyktige maskinførere med relevante erfaringer og faglige kvalifikasjoner.

Knuseverkoperatører

Vi søker knuseverkoperatører til vårt knuseteam, fortrinnsvis for innlasting av knusere. Det må her påregnes noe reisevirksomhet og skiftarbeid.

Basepersonell

I forbindelse med vårt arbeid med rørhåndtering for Subsea 7 på Vigra, søker vi etter basepersonell som kan kjøre maskin, truck og hjullaster samt personell som kan dirigere maskiner. Det må her påregnes skiftarbeid. Må beherske engelsk muntlig.

Til alle stillinger er vi på utkikk etter deg som er positiv, strukturert og fleksibel, og som har relevante sertifikater/fagbrev. Du må kunne jobbe godt både selvstendig og i team, være ryddig og ta eget ansvar for fremdrift. Allsidighet er en stor fordel.

Vi kan tilby et hyggelig arbeidsmiljø med mange kjekke kollegaer. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser med gode pensjons og forsikringsordninger, mange utfordrende arbeidsoppgaver og arbeidsmiljø med mulighet for personlig utvikling.

Tiltredelse snarest.

Skriftlig søknad med referanser sendes innen 25. juli til Busengdal Transport AS, 6250 Stordal eller post@busengdal.no

Ved eventuelle spørsmål, ta kontakt med daglig leder Rolf Anders Håberg, tlf. 90 71 90 30 eller mail: rolf-anders.haberg@busengdal.no

Krav til kompetanse:

Fagbrev/svennebrev

Vis flere stillinger: