Enhetsleder utbygging

Ullensaker kommune er med sine ca. 32.500 innbyggere en av de kommunene i Norge som vokser raskest. Kommunen ligger ca 25 km nordøst for Oslo, på Øvre Romerike. Jessheim er kommune-senter og regionsenter på Øvre Romerike. Som vertskommune for hovedflyplassen på Gardermoen er Ullensaker kommune preget av vekst og utvikling. Dette skaper store og spennende utfordringer for oss som kommune. Vi er en stor arbeidsplass med ca. 1800 årsverk og har en moderne og fremoverlent innstilling til vår rolle som tjenesteyter for kommunens innbyggere og for våre ansatte. Se www.ullensaker.kommune.no

FirmaSolér Executive for Ullensaker kommune
FylkeAkershus
StedJessheim
Søknadsfrist31.08.2014

Som Enhetsleder Utbygging skal du ha ansvaret for at kommunens investeringsprosjekter, så som skoler, idrettshaller, sykehjem og barnehager gjennomføres. Vi søker deg som har lyst til å jobbe i Norges største vekstkommune med mange spennende utviklingsprosjekter de neste årene.

Vår nye Enhetsleder vil få totalansvar for enhetens arbeid med å gjennomføre vedtatte investeringsprosjekter innen kommunale formålsbygg, boliger og større rehabiliteringer, herunder

- Ledelse av alle deler og faser av utbyggingsprosjekter, også videreutvikling, på vegne av byggherren

- Kontrakts- og entrepriseadministrasjon

- Offentlige anskaffelser

- Administrativ og faglig kvalitetsoppfølging

- Kvalitetssikring av prosesser med utarbeidelse av prosedyrer

- Personal- og budsjettansvar

Gjennom enheten skal ledelse og styring i kommunale investeringsprosjekter, fra idéfase til ferdigstilling sikres. Enheten har 5 dyktige medarbeidere. Stillingen rapporterer til kommunaldirektør for plan, kultur og tekniske tjenester og inngår i kommunaldirektørens ledergruppe.

Vi ønsker oss en leder med disse kvalitetene:

Utdanning på universitets- eller høgskolenivå. Videre at du har solid bransjeerfaring med ledelse av større byggeprosjekter (offentlig og/eller privat) og god erfaring med hele byggeprosessen. Ledererfaring er positivt, men intet krav.

Du er mål-, løsnings- og resultatorientert på en strukturert, nøyaktig og positiv måte. Du evner videre å skape et godt og tillitsfullt samarbeidsklima med alle prosjektaktørene. At du er robust, selvstendig og handlekraftig med høy ansvarsfølelse er viktige egenskaper. Du må ha gode kommunikasjonsevner på norsk.

Stillingen kjennetegnes ved:

  • Gode påvirkningsmuligheter med spennende og faglig utviklende arbeidsoppgaver
  • Høyt og positivt aktivitetsnivå
  • Godt, sosialt og uformelt arbeidsmiljø med stor takhøyde
  • Felles aktiviteter, herunder seminarer
  • Ansvar og frihet til å utvikle seg og med rik mulighet til å sette sitt personlige preg på jobben
  • Stor optimisme og driv i organisasjonen

Vår nye enhetsleder vil få konkurransedyktige betingelser med meget gode forsikrings- og pensjonsordninger.

For mer informasjon om stillingen se www.soler.no eller www.ullensaker.kommune.no. Du kan også kontakte vår rådgiver Aasmund Setsaas på tlf. 917 06 467 Solér Executive AS for spørsmål. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

Søknad med CV sendes post@soler.no, merket med ref. nr. 22050.