- Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å gi alle eiere av personløftere i Norge og Baltikum rask tilgang til et stort utvalg av rimelige deler for alle store merker, sier Thomas Sjøvold i Instant Norge.

Instant Norge AS inngår samarbeid med IPS

Instant Norge har valgt å samarbeide med Independent Parts Specialists (IPS).

IPS er en Storbritannia-basert internasjonal leverandør av reservedeler for personløftere, og de har signert en avtale som dekker Norge og Baltikum. Partnerskapet startet offisielt fra 1 juli 2014.

- IPS er en anerkjent leverandør av reservedeler for personløftere. Dette samarbeidet gjør det mulig for oss å gi alle eiere av personløftere i Norge og Baltikum rask tilgang til et stort utvalg av rimelige deler for alle store merker, sier Thomas Sjøvold i Instant Norge.

- Som en offisiell Parts Partner vil Instant Norge ha nytte av IPS’ kjøpekraft, innkjøpssystemer og dele-database, som inkluderer kryssreferanser av deler som er felles for maskiner av flere store produsenter, heter det i en melding fra selskapet. Instant Norge vil opprettholde et strategisk lager av raskt-bevegelige deler på sine avdelinger i Oslo, Bergen, Tallinn, Vilnius og Riga samt på sine varebiler med flyttbare deler.

- Dette vil sikre at kundene har rask og klar tilgang til de mest etterspurte produktene, sier Sjøvold.

- Instant Norge har bygd opp et godt rykte gjennom de siste 40 årene. Deres kunder i dag inkluderer stat, kommuner og store og små bedrifter samt utleiere. Denne erfaringen, markedskunnskapen og en sterk merkevare gjør Instant den rette samarbeidspartneren for IPS i Norge og Baltikum, sier Kevin Shadbolt, driftsleder for IAPS Group, som eier IPS.

IPS har allerede direkte salgsvirksomhet i Storbritannia og Frankrike, samt flere etablerte delepartnere over hele Europa og i Australia. Bedriften utvider aktivt sitt Parts Partners program, og utnevnte nylig KK Materiel i Danmark og Dromad Hire i Irland.