Nye Trimble fotogrammetri rover GNSS, R10 – V10.

Norgeodesi åpner ny avdeling på Gardermoen

Norgeodesi AS, som har hovedkontor i Bærum, åpner nytt kontor ved Gardermoen for å betjene Oslo nord.

Adm. dir. Joh Einar Solhaug i Norgeodesi.

I forbindelse med etableringen av den nye avdelingen inviterer de til åpent hus 3. september. Her vil det bli demonstrasjoner av en ny målemetode fra Trimble, drone/UAV og med presentasjon av helt ny Spectra Precision laser og toppmodellen GPS-GNSS.

Tidligere i år etablerte Norgeodesi AS avdelingskontor i Sandnes, samme sted som Normann Olsen Maskin AS. Norgeodesi AS har også avdelingskontor i Bergen og Trondheim på samme sted som Normann Olsen Maskin. Begge disse selskapene eies 100 prosent av Normann Olsen Holding AS.

- På Gardermoen skal det være spesielt fokus på den nye landmålings-porteføljen til Spectra Precision. Vi tilbyr selvsagt også dette merket i tillegg til Trimble. Spectra Precision eies av Trimble, der SECO og Tekla inngår, sier adm. dir. Joh Einar Solhaug i Norgeodesi.

- På det åpne huset 3. september skal det i tillegg bli vist den nye målemetoden til Trimble fotogrammetri i kombinasjon med GNSS der alt er på en stang. Her måler du alt i omkretsen rundt deg med via en rover og "et punkt", Trimble R10 GNSS med Trimble V10, legger Solhaug til.